|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה:
קודם כל תכין מראש את האורז ותרתיח מים על כל חצי כוס אורז שמים כוס מים אופן ההכנה: 1. קח סיר, שים קצת שמן ושים על אש בינונית-קטנה.(בנתיים תדאג שיש מים רותחים בקומקום) 2. אחרי דקה שהסיר עם השמן על הגז תשפוך לתוכו את האורז ותערבב קצת . 3. כעבור כמה דקות תוריד את הסיר מהגז (אני מדגיש- תוריד אותו מהגז) , שים קצת מלח ואפשר גם פפריקה או תבלין אחר, ושים מים רותחים בהתאמה ותערבב קצת( זוכר? על כל כוס אורז כוס מים)- שים לב! תיהיה זהיר ברגע שאתה שופך את המים לתוך הסיר כי התגובה הראשונה של המים והאורז קצת קופצנית :-) 4. להנמיך את האש לאש קטנה , לשים את הסיר ולסגור עם המכסה. 5. לעקוב אחרי כ 6-7 דקות עד שנגמרים המים בסיר, וזהו! בתיאבון
__________________
שמוליק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ניתן להכין גם במיקרוגל
חומרים: כוס אורז 2 כוסות מים רותחים מלח פילפל כף שמן הכנה: מקסימום חום במיקרו 15 דקות (לפעמים 20).
__________________
mmm |
![]() |
![]() |