|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אנחנו יהודים, וצריכים לשמור מסורת וחגים הקשורים לעם, לא שקשורים לדת. פסח, שבועות, סוכות, פורים, חנוכה, יום העצמאות, יום השואה קשורים לעם. יום כיפור-לא קשור לעם. זה יום דתי נטו, לא מוזכר בתנ"ך אלא המציאו אותו חז"ל או משהו כזה... כל היום הזה מדבר על סליחות ועל כפרה על החטאים שבין האדם למקום. מה אם אני לא מאמין בחטאים שבין האדם למקום? למה אני צריך לקום מוקדם כדי להספיק לאימון כי החדר כושר נסגר ב11??? למההה????? ![]() למה kachok שחזר בשישי לא הספיק להתאמן בסופ"ש כי החדר כושר סגור ביום כיפור?! ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חחח יעקב נשבע לך שאני אוהב אותך ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה' לא אמור לשחק תפקיד פה, הרי כתוב במקורות שקודם כל צריך ליפתור בעיות בין אנשים ואחר כך אם תיהיה אדם טוב יותר תיפתר הבעיה אם ה'.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממתי פסח, שבועות וסוכות במיחוד וגם פורים וחנוכה לא קשורים לדת??? ובטח שיום כיפור מוזכר בתורה, הוא מוזכר אולי יותר מכל החגים האחרים, כל עבודת הכהן הגדול במקדש מוזכרת בתורה בדקדוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פסח מסמל את יציאת מצריים (משהו שקרה לעם), שבועות אמנם קצת פחות, אבל לפחות יש לו הווי של חג. לסוכות גם יש הווי עממי וחברתי שבו יושבים בסוכה וכו', וזה בגדול חג כיפי. יום כיפור-העם צם ומתענה בגלל שאמרו לו שהוא צריך לכפר על חטאים ולבקש מאיזה בחור שיושב שם למעלה "סליחה". זה הכל קורה בגלל צווי אלוהי, ולא אירוע שקרה לעם ישראל (חטא העגל לא נחשב!)
![]() |