|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הרי אתה מסכים איתי שבזמן שאינסולין מופרש הגוף לא מפרק שומן? 2. ביחוד בשלבים הקיצונים של החיטוב? אני רוצה לראות אותך אומר את זה לליבנה שביט, מאור זרדז, ג'רי קריל וכל שאר המתחרים שכל כך מקפידים על לאכול כל 3-4 שעות. יש לך אולי קישור למחקרים האלה שאתה מדבר עליהם? עשית לי חשק להתעמק קצת בעניין.
![]() |
![]() |
#2 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. בשלבים הקיצוניים של החיטוב על מעט מאוד פחמימות עדיף לעשות הרבה דברים בשביל להקטין את הרגישות לאינסולין ואחד מהם זה לא לאכול הרבה ארוחות עם פחמימה. המתחרים שנתת אוכלים כל 3-4 שעות חלבון כי הם חושבים שזה חובה ואני חולק עליהם, אבל אפילו הם מחלקים את הפחמימות ל3 ארוחות ביום (לפי הכרטיסי ביקור) בשביל להוריד רגישות לאינסולין.. אני עדין חושב שהם טועים עם החלבון והם יכולים בכלל לאכול 3 ארוחות ביום. ציטוט:
ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אני רק רוצה לציין שעוד לא הבאת מחקר אחד מהמחקרים שדיברת עליהם ואני עדיין אשמח לראות אותם.
ונכון שיש דברים שלא יושפעו מ3 ארוחות או 6 כמו חילוף חומרים או סינתוז החלבון אבל זה לא כל הפרמטרים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |