|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בנוסף ברגע שתחזור למאזן קלורי חיובי רוב הנוזלים האלה יחזרו והכל יתאזן חזרה לכן מה שחשוב זה להתמקד בהורדת השומן. 2. אם אתה מודד אחוזי שומן במשקל שלך במכון על תיתיחס לתוצאה היא לא אמיתית ובדרך כלל גם לא קרובה לתוצאה האמיתית, המכשירים האלה מאוד לא מדויקים מסיבות שונות. ולגבי הקילו פחות זה יכול להיגרם בעקבות הבדלים: בצואה, בכמות הנוזלים ששתית, בלבוש וכו' בגלל זה אני אוהב להישקל ישר על הבוקר בתחתונים ואחרי שהייתי בשרותים ורוקנתי את עצמי ואם יש לך תפריט מדויק אז אמורה להיות לך אותה כמות אוכל בבטן בערך ואתה יכול לעקוב אחרי המשקל שלך בצורה מדויקת יותר. 3. יש על זה הרבה ויכוחים וזה תלוי על איזה נתונים אתה מסתכל חלק מהדברים יושפעו ממספר ארוחות קטן וחלק לא. לדעתי כל עוד אתה נשאר ב 5-7 ארוחות הכל אמור להיות בסדר. (עכשיו יקפצו אנשים ויגידו מה יקרה אם אני יאכל רק 4? אז על רגל אחת בחיטוב אתם תיהיו מאוד קטבולים ובמסה אני בספק שתצליחו להכניס את כל האוכל וכמובן שיש סיבות נוספות שנידונו בפורום הזה עשרות פעמים פשוט תריצו חיפוש...)
![]() |