|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כל יום שעובר מיתקפת הנובים משתלטת על הפורום. קווים ? היתכוונת חיטוב אבל בטח אתה לא יודע מה המשמעות של מסה ושל חיטוב. ובוא תצא מהסרט שאתה חושב שתוכל לפתח את הגוף באופן טיבעי למימדים כי זה לא אפשרי באופן טיבעי רק בעזרת חומרים.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
סביר להניח שאני באמת מתכוון לחיטוב אבל לא צריך להתלהם שאני לא יודע את המינוח המקצועי... גם אמרתי שאני לא מכיר את הנושא כל כך טוב אז הגיוני שאני אטפה פה ושם לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותוספי מזון כגון אבקת חלבון =תחליף לארוחה וכו'. אין כאן כל כך הרבה לחקור,אם אתה חושב שאבקה תעזור לך ליצבור מסה ( או במילים של הנובים להיתנפח) אתה טועה, אני מציע שתעיין כאן. וסתם ברמת העיקרון סתכל בתמונה מצד שמאל זה סוף מסה,בתמונה מצד ימין זה בסוף החיטוב עבודה של 3-4 חודשים של חיטוב,ותקופה ארוכה של מסה. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
האמת הוא מעלה אצלי שאלה אחרת, מה הדרך הנכונה לשלם אימון אירובי עם אימון משקולות בצורה הגיונית? אבל נראה לי זו שאלה לפורום אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלוי במטרה שלך עם אתה רוצה ליצבור מסה נקייה,זאת אומרת כמה שפחות אחוזי שומן וכך תוכל לעלות נקי ללא הרבה אחוזי שומן,תלוי באחוזי שומן שלך שוב וכו'. בכללי בתקופת המסה וגם החיטוב אני ממליץ על אירובי,במסה מקס' 20 דקות כי אין צורך יותר מזה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מהתמונה מקודם אני יכול להעריך את אחוזי השומן שלי בסביבות 25 נראה לי. אני מניח שאני רוצה להעלות מסה של שריר ולא של שומן, אולי אפילו להוריד אותה קצת. מהמאמר נראה שהתזונה היא התאכלס בכל הסיפור כאן ושאני צריך לשנות אותה בצורה די קיצונית כדי להשיג את התוצאות המדוברות.
רק כדי שאני אבין, אין אפילו טעם לעשות פעילות אירובית ארוכה יותר (40 דקות נגיד) בנפרד מאימון משקולות אפילו פעם בשבוע. זה יהיה לא אפקטיבי בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דוגרי אם אתה רוצה ללכת 100 אחוז מקצועי ועם תוספים והכל(וגם בלי תוספים אתה יכול לבנות אחלה גוף) לך לגיל גרנות המנהל של האתר ,תשלם קצת,אבל תרוויח כל החיים,הוא מומחה תותח שיבנה לך תוכנית אימונים+תזונה. יכולים לבלבל אותך הרבה אנשים פה ובמכון אבל הוא יעשה לך סדר בראש.