|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חח עומרי אני רואה שאהבת מאוד את המחקר שפרסמתי
![]() משה אם תסתכל בלינק שעומרי הביא, יש הבדל בין מספר תאי המוח של שלושת הגזעים העיקריים (שחורים לבנים וצהובים). עומרי תוסיף אותי לMSN אם לא קשה לך. yacoveq@hotmail.com
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אני דווקא מאוד אשמח אם Zozo יתן את תגובתו להודעה המקורית וירשום מה תרומתה של האומה הערבית אסילמית לעולם (חוץ כמובן מאינספור מלחמות פיגועים ורציחות...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הרגת אותי אשכרה רק זה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
את המסמך הזה אפשר להראות לכל מורה מזדיינת שמנסה לחנך שתורת הגזע לא קיימת ושכל בני האדם שווים ![]() אם לא קשה תשלח לי רגע אימייל אין לי כרגע MSN. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אנחנו כאלה חכמים איך זה שתמיד אנחנו במלחמה כבר שישים שנה ולפני זה כול הזמן נרדפנו? אם היינו כ"כ חכמים זה לא היה קורה
ואגב זה בדיוק הסיבה למה העולם שונא אותונו, השחצנות הזאת והתחושה שאנחנו הכי טובים ואנחנו הגזע העליון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל ללא ספק, היהודים הם העם עם המזל הכי גרוע שיכול להיות. תסתכלו על ארץ ישראל, ממש ארץ זבת חלב ודבש. זאת ארץ אוכלת יושביה מבחינת משאבי טבע, איך אתה רוצה לפתח ציליביזציה מובחרת אם אין לך מים, אין לך נפט, אין לך מחצבים, ויש לך מזג אוויר בוגדני? נוסף על זה, היהודים לא מתרבים מהר כמו העמים האחרים. בגלל שככל שיש יותר ילדים-פחות צומת לב מושקעת בכל אחד, ואז האיכות שלהם יורדת. IQ לא נותן הרבה תאמין לי. כדי להתקדם בחיים, הרבה יותר חשוב מזל וכסף.
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
היצר שלנו לחוסר התערבבות עם יתר העולם והייחודיות שלנו והחוקים הגזעניים שלנו בכל מה שקשור לגויים והחוסר רצון להתערבב עם לא יהודים גרם לנו לייחודיות. דרך אגב על מה אתה מדבר? אני מסביר לך שלבנים שהם מכנים את עצמים "ארים" וגזע עליון מסכימים עם העובדה שלהיהודים יש IQ ממוצע יותר גבוה,אז מי אתה שלא תסכים עם זה? אני מסביר לך שאנשים שמעריצים את היטלר מסכימים בצורה מלאה עם המחקרים האלו שמראים עליונות יהודית,ואין להם אפילו ברירה כי כל המחקרים מראים אותם נתונים ויש עשרות כאלה. ההפך,הם רוצים להדמות לעם היהודי בחוסר רצון שלנו להתערבב,בגזענות שלנו. הם רואים אותנו כמודל חיקוי והשאיפה שלהם היא להגיע למצב שלנו,בגלל זה הקונפליקט נוצר עקב אפקט מראה. |
|
![]() |
![]() |