|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() Panic \ Homie יש מצב שאתם מביאים לי איזה משהו vassive NO \ cellmass \ Champion Mono \ NOZ משהו ? אני רציני אני גם ידבר איתכם בפלאפון והכל.. קיצור דברו איתי אם כן
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דיברתי איתך הרי לא?
אמרתי לך חבר שלי אין לו מקום במזוודה.. רציתי להביא לעצמי עוד איזה סלמאס ועוד כמה דברים, אבל חבר שלי אמר לי שיש לו עד 1 קילו מקום. אז הזמנתי אקספלוד ורצועות אחיזה. |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() למה אף אחד לא מנסה להביא את ה Nano Vapor??
או דקה סטאק???? |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שתדעו שיש מלא פרו הורמונים חוקיים בשוק שעושים נזק בריאותי הרבה יותר גרוע מהדבר האמיתי (ד"א הדבר האמיתי לא עושה כזה נזק , תלוי כמה אתה מבין בסייקל שאתה לוקח). |
|
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() רק בשביל האמפולות שווה לנסוע לבריטניה.
#47 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() דבר ראשון פאניק, הוא רוצה את ה 3 ספרות מאחורי הכרטיס זה עניין של חצי יום. דבר שני, אתם תצטערו על המשלוח עם פדקס. כל משלוח של פדקס עובר במכס ולוקחים לך דמי עמילות מפדקס שיטפלו לך בחיבלה איזה 100 שקל ואז מע"מ, מכס, אגרת אחסנה, אגרת מחשב וכל החרא ואז עד שזה אצלך זה גם יוצא כמו משלוח רגיל.
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מזה לעזאזל ?אחי בחיים שלי לא שמעתי על זה ואני שנתיים כבר בישראלבודי... אפשר קצת יותר פרטים?:closedeyes: ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני לא שולח את זה לארץ! אני שולח את זה לחבר בחו"ל ואז זה בכלל משתלם (המשלוח, אקספרס, עולה 6$) |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נראה לי זה משהו בקנייה ה10 אתה מקבל 20% הנחה |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
מנהל ראשי
|
![]() פאניק והומי היקרים, לפני שרצים ומפזרים המלצות בפורום על רכישות בחו"ל צריך להיות מודעים לכך שיש עלויות נוספות על יבוא אישי כגון: מע"מ,מכס,אישורים של משרד הבריאות ומדי פעם אפילו תשלום על עיקוב המוצרים במכס בגלל בדיקות, ועד כדי כך שחלק מהמוצרים מוחרמים במכס כמו שכבר קרה בעבר לכמה מחברי הפורום אז חבל שאתם סתם יוצרים בילבול בקרב חברי הפורום שחושבים שהעניין כזה פשוט ונוח.
מעבר לכך על פי חוקי הפורום אסור לדון על חנויות מתחרות בפורום ולכן אני נאלץ לנעול את הפוסט. ציטוט:
בכל מקרה תמיד נישמח לשמוע הצעות ורעיונות למבצעים חדשים ושיפור השירות. נישמח לעמוד לשרותכם תמיד, שלומיק צוות ישראלבודי - מתחייבים למחיר הכי זול בארץ!