|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בקטנה, העיקר שהתוספים של שנינו יגיעו, והשרירים יגדלו
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי למה הזמנת כ"כ הרבה קריאטין, זו הספקה ל5 שנים
![]() (2 קילו קריאטין טהור.. פאק זה לא נורמלי) |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן הומי, אתה צריך להסביר גם לי מזה הקובו שטות הזאת, של 15 גרם קיטראין מונו יחד עם סל מס אחרי אימון ונו אקספלוד לפני אימון אתה רוצה בכוח לחטוף גינ'ו!
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברקו אתה חושב לפני שאתה רושם את ההודעות? או שההודעה היתה בצחוק?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() פאניק והומי היקרים, לפני שרצים ומפזרים המלצות בפורום על רכישות בחו"ל צריך להיות מודעים לכך שיש עלויות נוספות על יבוא אישי כגון: מע"מ,מכס,אישורים של משרד הבריאות ומדי פעם אפילו תשלום על עיקוב המוצרים במכס בגלל בדיקות, ועד כדי כך שחלק מהמוצרים מוחרמים במכס כמו שכבר קרה בעבר לכמה מחברי הפורום אז חבל שאתם סתם יוצרים בילבול בקרב חברי הפורום שחושבים שהעניין כזה פשוט ונוח.
מעבר לכך על פי חוקי הפורום אסור לדון על חנויות מתחרות בפורום ולכן אני נאלץ לנעול את הפוסט. ציטוט:
בכל מקרה תמיד נישמח לשמוע הצעות ורעיונות למבצעים חדשים ושיפור השירות. נישמח לעמוד לשרותכם תמיד, שלומיק צוות ישראלבודי - מתחייבים למחיר הכי זול בארץ!