|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש לי ויזה כאל וגם ויזה של לאומי, על שתיהן כתוב vaild only in israel, אבל הבנתי (משה למה אתה לא מחובר יא שמוק) שאפשר גם עם ויזה כאל.
קיצר אפשר? תודה מראש |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אני לא טועה אפשר גם Paypal, שזה הכי עדיף תמיד.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אפשר גם בויזה רגילה? יענו ויזה של חיילים של לאומי?
ואיך אני משלם בpaypal? |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תרשם בPaypal.Com ונסה לשלם בBB.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה אפשרי ומשתלם.
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אם רשום valid only in Israel יש לך כרטיס אשראי מוגבל רק לארץ ולא תצליח לשלם איתו בחו"ל , זה ההסדר בינך לבין החברת אשראי.
לויזה כאל ולאומי יש עשרות כרטיסי אשראי בינהם פלטניום , גולד , רק בישראל , רק בחו"ל , גם וגם וכדומה וכודמה , לכן תראה מה מתאים לך בהתאם אבל אם רשום רק בישראל אז זה רק בישראל ולא תצליח לשלם , אני שילמתי עם ויזה לאומי אבל פתוחה גלובלית לא רשום רק בישראל לעומת זאת על הכרטיס אשראי שלי כן רשום שזה מוגבל רק לישראל. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() עצם הבעיה שיש לך ויזה זו כבר בעיה....
1. להביא ממשהו שיש לו ישרכארט ולהכניס כסף ל IsraWEb זה כמו PAYPAL אבל בגירסה הישראלית אתה מכניס לשם כסף מהכרטיס אשראי (במקרה שלנו רק למחזקי ישרכארט) , ויכול לשלם בו בכל מקום עם החשבון הזה ללא חשש לזיהוי פרטים כין פשוט אין פרטים זה צד 3. אם אין לך מאיפה להשיג משהו שיש לו ישרכארט אז תבקש ממשהו שיקנה לך / תשלח מייל אם אפשר להעביר להם תכסף בהעברה בנקאית ( = עמלה לא קטנה) , או ווסטרן יוניון (= עמלה גם לא כזו קטנה 10%) , או שפשוט תוותר. |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ויתרתי, לצערי אין ברירה אחרת.
כוסעמו המדינה הזאת |
![]() |
![]() |
#11 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אם רשום לך שזה valid only in israel זה אומר שכשאתה טס לחו"ל, אתה לא יכול לגהץ אותו, אבל העברות בנקאיות דרך האינטרנט, אפשרי, יש לי כרטיס וויזה צעיר, של לאומי, valid only in israel , הזמנתי כבר מעל 10 פעמים מוצרים מחו"ל, גם מ BB וגם מוצרים אחרים שלא קשורים לBB
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לכן כרטיס כזה או יותר נכון מספר הכרטיס אינו קיים בחו"ל . |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתה רוצה שאני יצלם לך את הוויזה שלי, ויראה לך קבלה שקיבלתי במייל מהזמנה
שבוצעה לפני 4 ימים? תנסה להזמין אם אתה לא יכול זה פשוט ירשום לך במייל שהעסקה לא אושרה ובלה בלה, לא יגנבו לך את הכסף.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי make my day, תגיד לי שאני יכול להזמין עם הויזה שלי! יש לי ויזה בדיוק כמו שלך, ויזה של לאומי חייל. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתה יכול,
העניין אם החייל שיש לך הגבלה עד 500 שקל עסקה ביום, אני לא יודע אם אתה מודע לזה... בצעיר יש לך עד 1000 שקל הגבלה ביום.. אם הוויזה לא כבילה אז הם פשוט ישלחו לך במייל שלא יאשרו לך את העסקה, גם זה קרה לי כששכחתי להפקיד כסף, יש לי את זה עוד באי מייל, שנייה אני אעלה את זה
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אין בעיה עם להזמין תוספים מחו"ל
יעני לא עושים עם זה בעיות במכס? ועד כמה דולק ר אפשר להזמין בלי לשלם למכס או למע"מ....(אני לא ממש מבין בזה אם יש מישו שיכול להסביר לי באיסי או במסנג'ר אז אני אשמח מאוד) |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אנסה גם סתם בשביל הקטע אני צריך כמה דברים מ BB |
|
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() הנה הקבלה מbb שמאושרת, יש לך גם תאריך והכל, מחקתי מן הסתם כמה פרטים..
והנה באותו היום הזמנתי משו אחרי שביצעתי את הזמנה מbb, בשווי 210$, אז הבנק לא אישר לי את ההזמנה השנייה שרציתי, בעוד 50$ באתר אחר...
![]() |