|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() לא משנה מה...
צ'יט זה צ'יט.. שלא תדע מה אני אוכל שאני עושה צ'יט .... (מה שבא לפה.. ) אם כבר עושים צ'יט אז לעשות משהו מטורף... בשביל זה עושים את זה פעם בשבועיים שלוש...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין איזה טמבל אני חחח P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לאפה ופרגיות זה לא ממש צ'יט - אתה מקבל חלבון ופחיממה (לא הכי איכותית אבל בכל זאת פחמימה).
אם אתה מקפיד בשגרה תפרגן לעצמך צ'יט יותר פרוע - ולא יקרה כלום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה ניגרי יש מצב לדבר איתך בחברים אני רוצה לשאול אותך משהוא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
כן. אני צריך לזוז כעת, אך פרסם כאן מייל ואני אצור עימך קשר בהזדמנות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עזוב אותך מצ'יטים גבר, סתם הורס (אלא אם כן אתה על אפדרה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו שאתם עושים ציט אתם אוכלים רע באותו היום כל היום
יענו עם אני יזמין עכשו מגש פיצה ואחרי זה נגיד יאוכל שקדים ככה אתם עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
אל תתבלבל... זה צ'יט כלומר ארוחה אחת ביום שהיא שונה משאר הארוחות... אבל אחרי הארוחה הזאת אתה ממשיך לאכול רגיל... זה לא אומר שכל היום אתה תבלוס דברים טעימים ותתפנק לך... בקיצור אתה אוכל כל 3 שעות ? דפקת צ'יט.. אחרי הצ'יט 3 שעות אחרי אתה חוזר לתפריט הרגיל שלך...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הילד רצה להתפנק עם לאפה ופרגית אותם גרמתם לו לרדת על מגש פיצה זה לא נראה כמו פורום פיתוח גוףף חחחחחח
|
![]() |
![]() |