|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ברוב הגדול של אירופה שונאים נאצים ועושים להם את המוות.. ברור שיש מקומות שיש אחוז גבוה של נאצים / אנטישמים אז זה שונה, לדוגמה לטביה שם הם חוגגים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נו ברור כי הם פשוט כלואים בתוך החוקים של המדינה ...
בגרמניה אין דברים כאלה , ובכלל ברוב אירופה כי הם יקבלו עונשים לכל החיים , ההיתי בגרמניה וסיפרו לי שאם אתה בא לשוטר ואתה ואמר שסתם איזה גרמני אמר לך יהודי מסריח או משהו כזה השוטר מכניס ת'בנאדם ישר לניידת בלי הרבה דיבורים , אפילו אם הוא לא אמר את זה ... הם מאד קשוחים בנושא הזה ... אבל ברוסיה , כדי לא ללכת עם מגן דוד ברחוב תאמינו לי
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואף אחד לא מתערב ולא איכפת הם פסיכים ומיעוט מבוטל! הם גם לאט לאט נעלמים לא משתלם להיות ניאו נאצי זה אשכרה כמו תיק במשטרה אם למשל אחד מהם נעצר על פשע שהוא עשה ישר מכניסים את העבודה שהוא גזען וניאו נאצי ושום מקום עבודה לא יסלח לו על זה או לא ירצה לקבל אותו.. ראיתי גם כאלו באמריקה הם מדברים הרבה אבל במקומות שלהם שינסו לדבר בחוץ..ויראו מה קורה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() nenada bliat nenadaaaaal,xorosh nenada bliaaa aaaa
חחחחחחח כן זה חברה רוסים : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() שיאו אם הייתי שם הייתי לוקח את הגבוה השחיף הזה שהוא ניראה 3 מטר LOW KICK ל4 ראשי שלו היה נופל עלה ריצפה וממשיך לבעוט בו עד שהוא מת
![]() |
![]() |
![]() |