|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני יגיב בקטנה בשקט ונסגור את זה ככה: זה פורום פיתוח גוף, אנשים שמפתחים גוף רואים באנשים אחרים שיש להם גוף מפותח כאנשים שאפשר לקחת מהם מוטיבציה ולשאוף להגיע ל... אם הייתי שם תמונה של רוני קולמן לא היית כותב כלום, בגלל שאתה לא מכיר את האיש בתמונה אתה כותב שטויות, לך לבית ספר או משהו אתה ילד קטן בלי הרבה שכל. אל תגיב על ההודעה בכלל בשביל שלא נפתח ריב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר למה שאמרתי על גיימר, אמרתי את זה עם חצי חיוך. ברור שגיימר היה רוצה להראות ככה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שאתה הומו, שאלתי..אם אתה לא, אז סבבה. ![]() ציטוט:
קודם כל לא הסקתי שהוא הומו, שאלתי אם הוא הומו. "אתה אפילו אומר שהוא נראה טוב ועוד אתה אומר לו הומו.." איפה לעזעאל ראית שאמרתי את זה?? מאיפה לך לדעת מה אני חושב? איזה אידיוט. ![]()
![]() |