|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() לא יעזור כמה מומחים יתמכו באכילת ארוחות בוקר..כמה מחקרים מבוססים יפרסמו על כך..כמה מועיל זה יהיה..תמיד יבוא מישהו ויטען שזה בולשיט ו"כל העולם טועה ואני צודק"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שנתקלתי במחקר שגרס שלאכול ארוחת בוקר מועיל לפרופיל השומנים בדם, אבל לא קראתי את המחקר במלואו אז אני לא יכול להסיק שום מסקנה. וואלה, אתה אומר שיש הרבה מחקרים מבוססים, למה שלא תביא אותם?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הרבה מאוד "מאמרים" שאתם קוראים אומרים לכם לאכול ארוחת בוקר רק כדי שתאכלו אם זה במסה או בחיטוב כאשר שלא תשארו רעבים ותתחילו לאכול כמו מטורפים בארוחות של אחרי כי לא לכולם יש כוח עמידה בפני האוכל. zav ויתרתי על ה "תיקונים" זה יותר בילבול שכל מאשר תאחלס , חשבתי להוסיף קצת על הרקע של השיטה אבל זה לא נראה לי יעניין את רוב הקוראים... אז אני חושב שזה מיותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אין לי אותם במחשב או משהו.. באופן עקרוני אבל התכוונתי בערך למה שמשה אמר..שזה חשוב לאכול בבוקר כדי לחסוך מעצמך בליסה אחה"צ וגם בכלל לתת זריקת אנרגיה לגוף על הבוקר.. אני גם מאמין שצריך ארוחת בוקר כדי למנוע מצב קטבולי..בכל מקרה ישנת 7-8 שעות בלי ארוחה..צריך איכשהו לשבור את הצום הזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז יפה שאתה מאמין שצריך א"ב כדי למנוע מצב קטבולי. אני יודע שלא צריך-מחקרית.
![]() |