|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי זה לא הולך ככה .. קודם כל האירובי מיותר מפני שה2-3 קילומטרים האלה ביום לא ייתנו לך "הורדת שומן " או מה שאתה לא רוצה אלא זה רק יעייף אותך לפני האימון כוח ויהרוס לך אותו . אין לך ימי מנוחה בכלל ואתה לא עובד על כתפיים וכו' .
בקיצור לדעתי כדי לך לעבור לתוכנית A B ולעבוד איתה 4 פעמים בשבוע ובימי מנוחה להכניס אירובי רציני ככה חזק ואם זה לא יספיק לך אז תנסה להוסיף עוד יום אבל אין צורך ביותר מזה . בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2-5 ק"מ ביום לא 2-3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה סבבה אחי טעות שלי .. בכל זאת אירובי לפני האימון כוח ייפגע באפקטיביות של האימון כוח כי הוא יהיה עייף אני בכל זאת חושב שמה שהצעתי יהיה יעיל יותר . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך להתחיל אימון שאתה טרי וחם במיוחד אימון כוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, פשוט המורה לספורט בבית ספרי אומר שכדי להגיע לפיתוח שרירים צריך להתאמן 5-6 פעמים בשבוע, אולי הוא התכוון רק לאירובי? הם גם אמר שכהכנה לצבא צריך לרוץ הרבה (וגם כדי לשפר ביצועים בשיעורי ספורט). שאלתי אותו אם זה יזיק להכניס אימוני כוח אחרי הריצות והוא אמר שלא. אבל באמת הגיוני שזה כן יזיק כי אחרי ריצה בעצם אני יהיה מותש לגמרי.
אז לפי מה שהבנתי הכי נכון להתאמן 4 פעמים בשבוע עם 2 תוכניות, ובשאר הימים לרוץ הרבה? האם ריצה יומית לא תפגע בהתחדשות ובניית השרירים עליהם עבדתי באימונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |