|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני אישית ראיתי מישהו בן איזה 40-50 עם קעקוע של צלב קרס על היד..
אה ועוד משהו - הכושים שם פשוט עצומים!!!! לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי! אם ראיתי את ראובן סלומון במציאות ואמרתי שהוא גדול או כל באדיבילר אחר, נשבע לכם ראיתי כושי פי 2 יותר גדול מראובן זה לא להאמין!!! כל כושי שם יותר גדול מהשני, רציני רציתי להצטלם איתו אבל אמרתי הוא בטח יביא לי ביס ![]() קיצר הניאו-נאצים שם לא רבים אבל ישנם, השנאה לישראל ממש גדולה אבל בסדר חפיף. תכלאס הישראלים מצדיקים את השנאה הזאת.. ברמת העיקרון שונאים את הישראלים בגלל 2 דברים: 1. עושים בלאגן - צודקים. 2- קמצנים - לא צודקים. שונאים אותנו כי אנחנו שואלים "כמה זה עולה?", לדוגמ' בריטי אם הוא בא לקנות וואלה לא אכפת לו אם זה עולה 10 פאונד או 3 פאונד, הוא בא קונה. וגם במסיבות, ישראלי בד"כ לא שותה במסיבות אלא שותה בפאב\במלון לפני ואז בא למסיבה עם ראש טוב. התיירים שותים שם במסיבות וכאן הרווח העצום של בעלי המועדונים. נשאלתי לגבי המועדונים: המועדונים שונים כי המוסיקה ממש טובה, אווירה ממש טובה. וואלה ההבדלי תרבויות בין ישראלים לתיירים הם שמים וארץ. ישראלי אם הוא נכנס בך בטעות הוא לא יגיד סליחה ואפילו לא יסתכל לכיוון שלך, אם תייר כלשהו בטעות אפילו נוגע בך הוא ישר מלקק לך את האשכים ולוחץ איתך ידיים. פשוט כיף להיות במועדון כזה שגם אם דחוסים שם כמו סרדינים עדיין אתה לא צריך לדאוג שבטעות יעוף לכיוון שלך אגרוף לפנים ותמצא את עצמך הולך מכות בחוץ. בנוגע למוסיקה -מוסיקה ממש ממש אבל ממש טובה! הייתי ב2 מסיבות טראנס שם בcastle הייתה רחבה של האוס ולמזלנו באנו בדיוק כשהיה את ההופעה החיה של איזה דיג'יי שמתמחה באלקטרוני. היינו במסיבת cream ב abyss, מסיבת קצף ב ice וואלה מסיבות מטורפות הייתי כל יום במועדון אחר, בפאב\דאנס בר אחר, אפטרים ממש סבבה. בכלל המקום אדיר! |
![]() |
![]() |