ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-09-07, 21:33   #1
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SkyLiNe
מכיר אותך? האמת לא פגשתי אותך אף פעם... אבל שיהיה

ואם אתה רוצה תקפוץ לטרגט בכל יום וכל שעה =]

**ואני לא מבין אסור להעיר הערות בונות? סך הכל אמרתי שלפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה זה הכל מה עשיתם סיפור**
אני אקפוץ שיזדמן לי מאוד מענין אותי לראות מי אתה באמת.
בכל אופן המראה של הניגרי שונה בהרבה מהתמונות האלו אם הייתה בא למר ישראל הייתה רואה..הרבה אנשים יודעים לשחק אותה מבינים אבל שיש תחרות כל אחד מקפל את הזנב בן הרגליים כי קשה להוציא 65 שקל מהמשכורת לאילת.

בכל אופן ניתראה.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 22:21   #2
SkyLiNe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
בכל אופן המראה של הניגרי שונה בהרבה מהתמונות האלו אם הייתה בא למר ישראל הייתה רואה..הרבה אנשים יודעים לשחק אותה מבינים אבל שיש תחרות כל אחד מקפל את הזנב בן הרגליים כי קשה להוציא 65 שקל מהמשכורת לאילת.

בכל אופן ניתראה.
אם היית קצת יותר בפוקוס וקורא את כל ההודעה שלי הייתה יודע שרשמתי לו שיעלה תמונות שהחזה שלו כן יוצא טוב כי באלו הם לא יצאו טוב... ה-ב-נ-ת?

Open your eyes, open your mind
proud like a god don't pretend to be blind
trapped in yourself, break out instead
beat the machine that works in your head
SkyLiNe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 22:54   #3
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

תודה לכולם.
לגבי הויכוח בעניין החזה, אז שוב - במאסה החזה שלי לא נראה טוב ולא חשוב באיזה תמונה.
לעומת זאת בחיטוב מדובר על ליגה אחרת לגמרי ולהלן תמונה מהתחרות בשנה שעברה:

עכשיו תדמיין את זה עם עוד 10 קילו שריר ותבין מה מצפה לך שנה הבאה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 23:00   #4
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
תודה לכולם.
לגבי הויכוח בעניין החזה, אז שוב - במאסה החזה שלי לא נראה טוב ולא חשוב באיזה תמונה.

פששש אחי אתה נראה ממש שונה מהתמונות מהחדר כושר ..
אתה נראה בתמונה הזאת מצוין ..
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 23:05   #5
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
תודה לכולם.

הלו יש גבול אתה באוף סיזן לה להזכר בתקופה שהצ'יט היחיד שלך היה פרכית אלה אם כן אתה מעונין לחזור לזה למשך החורף הא אחינו?
ישן 10-09-07, 23:42   #6
Deja Vu
חבר פעיל

ניגרי בן הקרנפים ודניאל אחלה יד הסימני מתיחה תורמים למראה המאסיבי
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 23:51   #7
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb

גלעד זה היה כדי להזכיר לאנשים איך אני נראה כאשר אני חטוב...
תמיד אני אומר שבחיטוב קשה במטבח אבל נעים מול הראי, לעומת זאת במאסה קל ונעים במטבח אבל קצת קשה מול הראי...
אתה יודע מאיפה חזרתי עכשיו ומה עשיתי שם...אין לזה כל קשר לפרכיות אורז.
לגבי ההערה על הטרפזים: הטרפזים שלי השתפרו והכתפיים השתפרו והחזה עלה.
את התוצאה הסופית ייראו רק על הבמה, לאורך האוף סיזן אני לא מחשבן על אסתטיקה, צריך גם להבין שאחרי שמקלפים שומן ומים אז מתקבלת תוצאה סופית ורק אז יודעים מה הישגת.
חוץ מזה לכל אחד יש חלקים חלשים או טובים יותר.
צריך להסתכל על הגוף סטייל פסל ולחתור לשפר מה שפחות טוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ישן 10-09-07, 23:56   #8
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:

בכל אופן ניתראה.
אתה יודע כמה כבוד יש לי אליך וכמה אני מכבד אותך ואוהב אותך..
אבל יש אנשים שקורעים את התחת הזה מידי יום ויום בעבודה כדי שיוכלו לפרנס את עצמם ולא לכל אחד יש כסף מיותר להוציא
על תחרויות של פיתוח גוף אתה לא יודע מה המצב שלי באמת ואם יש לי כבר כסף שחסכתי אותו כל החודש זה היה רק
בשביל לצאת לטיול עם חברים גם שם לא בזבזתי כי זה היה בילוי נטו אחרי שחופש שעבר שלהם הלך לאלף עזאזל בגלל המלחמה
כשהייתי מרותק לבית ולמקלט בגלל הטילים שנחתו ליד הבית שלי ואני סבלתי קיץ שעבר ולא ביליתי.
אני לא חושב שלך יש את השיפוט ולאחרים להגיד לי מה לעשות עם הכסף..
בכל מקרה גם לא היה לי איך להגיע ואם נפגעת מזה שלא באתי אני מצטער וכבר הודעתי לך
שמראש אני לא יגיע אותך ויחזיק לך אצבעות בכל זאת..
אני לא מבין למה התעצבנת ולמה רשמת עכשיו תגובה כזאתי שבאמת אבל באמת נפגעתי ממנה ואני לא אחד שנפגע בקלות
כל אחד שיעשה עם הכסף שלו מה בראש שלו כי הוא מרוויח אותו ביושר ובקריעת תחת ואל כל אחד מרוויח 2000 שקל ומעלה.
יש כאלה שרואים את הפיתוח גוף בתור תחביב וחלק באורח חיים כמוך ולא כל אחד חייב לבוא נכון?
אתה מורעל ורואים תוצאות ורואים שאתה אוהב את הספורט הזה ואתה מקריב הכל..
לכל אחד דיעה שונה לגביי הספורט.
אבל בכל זאת זה לא היה במקום מה שאמרת ולמרות הכל אני אוהב אותך ומקווה שבסוף תבין שזה לא היה בכוונה

ניגרי אתה נראה מעולה בהצלחה בהמשך

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-09-07, 00:06   #9
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

הנה עוד תמונה מהתחרות רק בשביל שתקבלו פרופורציות על ההבדל בחיטוב:

ישן 11-09-07, 00:15   #10
Mr.Bazooka

ציטוט:
הנה עוד תמונה מהתחרות רק בשביל שתקבלו פרופורציות על ההבדל בחיטוב:

פעם ראשונה שאני רואה את התמונה הזאתי בגודל טיבעי ולא באווטר הקטן
יש לך אחלה חיטובים והחזה שלך משתפר משנה לשנה..החל מהתחרות שכולם אמרו לך שהוא קטן
ובעייתי לבין התמונה הזאתי..
יש לך גוף פרופורציונלי לחלוטין הגב ענק היידיים ממש גדולות וניתן לראות בקלות שהכתפיים שלך
הם החלק החזק כנ"ל גם האמות

הצבע גוף שהשתמשת בו באותה תחרות מהמם וממש מחמיא..

בהצלחה בהמשך

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
ישן 11-09-07, 00:21   #11
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
פעם ראשונה שאני רואה את התמונה הזאתי בגודל טיבעי ולא באווטר הקטן
יש לך אחלה חיטובים והחזה שלך משתפר משנה לשנה..החל מהתחרות שכולם אמרו לך שהוא קטן
ובעייתי לבין התמונה הזאתי..
יש לך גוף פרופורציונלי לחלוטין הגב ענק היידיים ממש גדולות וניתן לראות בקלות שהכתפיים שלך
הם החלק החזק כנ"ל גם האמות

הצבע גוף שהשתמשת בו באותה תחרות מהמם וממש מחמיא..

בהצלחה בהמשך
תודה, אבל יש לדייק: החזה שלי תמיד היה טוב, רק מה, במאסה הוא מקבל מראה שונה ולא מחמיא. הכל בסדר מתחת לשומן ממתין דבר איכותי מאוד, ואני חש שעליתי יפה מאוד בשנה האחרונה - ככה שאחרי השיוף יהיה מה להציג.
אל תשכחו שרק מהחודש הבא אני משחרר באמת חבל ומתכוון לעלות חזק ורצוף עד אמצע מארס.
ההבדל ששנה שעברה התחלתי את העליה מאזור ה 72 וכעת אני מתחיל אותה מאזור ה 88 ואני סבור שההחלטה לא להתחרות השנה תשתלם ועוד איך.
ותכלס צובט לפעמים את הלב לראות תמונות מהתחרות שהייתי יבש תופת ולחשוב שבכל מקרה כרגע אין שום דימיון לאיכות הנפלאה ההיא - אבל זה באדי בילדניג ומי שרוצה להיות חטוב כל השנה משלם על כך מחיר.
יאללה מאסה!!!

ישן 11-09-07, 00:40   #12
Mr.Bazooka

ציטוט:
תודה, אבל יש לדייק: החזה שלי תמיד היה טוב, רק מה, במאסה הוא מקבל מראה שונה ולא מחמיא. הכל בסדר מתחת לשומן ממתין דבר איכותי מאוד, ואני חש שעליתי יפה מאוד בשנה האחרונה - ככה שאחרי השיוף יהיה מה להציג.
אל תשכחו שרק מהחודש הבא אני משחרר באמת חבל ומתכוון לעלות חזק ורצוף עד אמצע מארס.
ההבדל ששנה שעברה התחלתי את העליה מאזור ה 72 וכעת אני מתחיל אותה מאזור ה 88 ואני סבור שההחלטה לא להתחרות השנה תשתלם ועוד איך.
ותכלס צובט לפעמים את הלב לראות תמונות מהתחרות שהייתי יבש תופת ולחשוב שבכל מקרה כרגע אין שום דימיון לאיכות הנפלאה ההיא - אבל זה באדי בילדניג ומי שרוצה להיות חטוב כל השנה משלם על כך מחיר.
יאללה מאסה!!!
שמע אח שלי גיבור כולם פה יכולים להגיד לך מה בראש שלהם ובכל זאת למרות מה שכולם יגידו
אני יגיד משהו שונה אם באמת הוא נכון..

בתחרות הראשונה שהתחרת עד 75 או 70 קילו החזה שלך היה הבעייתי ביותר ואם אני זוכר
נכון אתה אפילו אמרת שזאת הבעיה והראת תמונות מהאימונים שלך וכולם התפלאו וראו שהחזה שלך התפתח פלאים וגם אתה השבת שזה נכון...
בקיצר למה לטחון מים?אתה נראה פיצוץ גם במאסה אתה נראה טוב יחסית אולם לא הכי אסטתי שיש (למרות שאין מה לצפות אחרי הכל אתה במאסה ואתה אוכל כמו 5 בני אדם)ואתה עולה מלוכלכך מאוד בניגוד להרבה שלא פועלים לפי המדיניות הזאת..
אבל מי שבסוף קוצר את הפרי ונהנה ממנו זה אתה ולא אחרים..
גם אני בדיעה שלפעמים עדיף להשאיר את הכבוד והמוניטין בצד ולחזור עם "אקסטרא כבוד ואקסטרא מוניטין" אתה חיה רעה ותוכיח זאת לכולם בתחרות הבאה שלך.

בהצלחה חבר!

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 11-09-07, 00:48   #13
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
שמע אח שלי גיבור כולם פה יכולים להגיד לך מה בראש שלהם ובכל זאת למרות מה שכולם יגידו
אני יגיד משהו שונה אם באמת הוא נכון..

בתחרות הראשונה שהתחרת עד 75 או 70 קילו החזה שלך היה הבעייתי ביותר ואם אני זוכר
נכון אתה אפילו אמרת שזאת הבעיה והראת תמונות מהאימונים שלך וכולם התפלאו וראו שהחזה שלך התפתח פלאים וגם אתה השבת שזה נכון...
בקיצר למה לטחון מים?אתה נראה פיצוץ גם במאסה אתה נראה טוב יחסית אולם לא הכי אסטתי שיש (למרות שאין מה לצפות אחרי הכל אתה במאסה ואתה אוכל כמו 5 בני אדם)ואתה עולה מלוכלכך מאוד בניגוד להרבה שלא פועלים לפי המדיניות הזאת..
אבל מי שבסוף קוצר את הפרי ונהנה ממנו זה אתה ולא אחרים..
גם אני בדיעה שלפעמים עדיף להשאיר את הכבוד והמוניטין בצד ולחזור עם "אקסטרא כבוד ואקסטרא מוניטין" אתה חיה רעה ותוכיח זאת לכולם בתחרות הבאה שלך.

בהצלחה חבר!

תודה.
רק תיקון קטן: אני לא עולה מלוכלך מאוד, לעולם לא עברתי את ה 18 אחוז, אך מצד שני אני לא אחסיר אוכל או אתלבט אם לאכול או לא כדי להישאר חטוב באוף סיזן. זה נראה לי אבסורד לחשוב "אוי אני אשמין" כשאתה מחפש לעלות במשקל - לדעתי צריך להפציץ!

ישן 11-09-07, 00:48   #14
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
אתה יודע כמה כבוד יש לי אליך וכמה אני מכבד אותך ואוהב אותך..
אבל יש אנשים שקורעים את התחת הזה מידי יום ויום בעבודה כדי שיוכלו לפרנס את עצמם ולא לכל אחד יש כסף מיותר להוציא
על תחרויות של פיתוח גוף אתה לא יודע מה המצב שלי באמת ואם יש לי כבר כסף שחסכתי אותו כל החודש זה היה רק
בשביל לצאת לטיול עם חברים גם שם לא בזבזתי כי זה היה בילוי נטו אחרי שחופש שעבר שלהם הלך לאלף עזאזל בגלל המלחמה
כשהייתי מרותק לבית ולמקלט בגלל הטילים שנחתו ליד הבית שלי ואני סבלתי קיץ שעבר ולא ביליתי.
אני לא חושב שלך יש את השיפוט ולאחרים להגיד לי מה לעשות עם הכסף..
בכל מקרה גם לא היה לי איך להגיע ואם נפגעת מזה שלא באתי אני מצטער וכבר הודעתי לך
שמראש אני לא יגיע אותך ויחזיק לך אצבעות בכל זאת..
אני לא מבין למה התעצבנת ולמה רשמת עכשיו תגובה כזאתי שבאמת אבל באמת נפגעתי ממנה ואני לא אחד שנפגע בקלות
כל אחד שיעשה עם הכסף שלו מה בראש שלו כי הוא מרוויח אותו ביושר ובקריעת תחת ואל כל אחד מרוויח 2000 שקל ומעלה.
יש כאלה שרואים את הפיתוח גוף בתור תחביב וחלק באורח חיים כמוך ולא כל אחד חייב לבוא נכון?
אתה מורעל ורואים תוצאות ורואים שאתה אוהב את הספורט הזה ואתה מקריב הכל..
לכל אחד דיעה שונה לגביי הספורט.
אבל בכל זאת זה לא היה במקום מה שאמרת ולמרות הכל אני אוהב אותך ומקווה שבסוף תבין שזה לא היה בכוונה

ניגרי אתה נראה מעולה בהצלחה בהמשך
תאמת התכוונתי בכלליות לחברים אחרים בפורום ובנינו בכלל לא חשבתי עליך שכתבתי את התגובה הזאת לי משקרים רק פעם אחת,מצטער שנפגעתה אני לא ארחיב על הנושא איתך פה מה שכן אני אגיד שיש דברים שאנשים פה לא יודעים ושלא כתכבה אבל זה לא נשאיר לפורום פשוט נישכח את זה, אני לא מחפש לפגוע באף אחד אבל גם אני ניפגע שכל אחד נהיה פה רוני קולמן ואחרי זה שמגיעה תחרות כולם קופצים
"אני לא בא למה כי יש ככה וככה" סבבה מעריך את זה אין לי בעיה יש אנשים שיש להם סדר עדיפות אחר ואני מכבד את זה אבל להגיד לי דבר כזה גועלי כמו
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם או גם אני ארגיש?
וכן אני יודע שאני חובבן למי שיש משהו לחשוב ואני כולה פעם ראשונה על במה
אבל שאני עליתי לבמה הייתה נחשיו מתחרה בידיוק כמו כולם!ועשיתי את אותה דיאטה ועברתי תהליכים מאוד קשים מעבר אליה בידיוק כמו שמתחרים כמו מאור זרדז או נאור זיו עשו ומי שזילזל ואני יודע שהיו כאלה ואני שמעתי את הליכלוכים כבר ויש לי רשימה עצבנית של האנשים האלה בפעם הבאה שאני מתחרה איך שאני יורד מהפודיום! ויראה להם מה תפריט של גיל גרנות ומה תמיכה של עומר לנדאו מסוגל לעשות
ישן 11-09-07, 00:54   #15
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
תאמת התכוונתי בכלליות לחברים אחרים בפורום ובנינו בכלל לא חשבתי עליך שכתבתי את התגובה הזאת לי משקרים רק פעם אחת,מצטער שנפגעתה אני לא ארחיב על הנושא איתך פה מה שכן אני אגיד שיש דברים שאנשים פה לא יודעים ושלא כתכבה אבל זה לא נשאיר לפורום פשוט נישכח את זה, אני לא מחפש לפגוע באף אחד אבל גם אני ניפגע שכל אחד נהיה פה רוני קולמן ואחרי זה שמגיעה תחרות כולם קופצים
"אני לא בא למה כי יש ככה וככה" סבבה מעריך את זה אין לי בעיה יש אנשים שיש להם סדר עדיפות אחר ואני מכבד את זה אבל להגיד לי דבר כזה גועלי כמו
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם גם אני ארגיש?
אבל שאני עליתי לבמה הייתה נחשיו מתחרה בידיוק כמו כולם!ועשיתי את אותה דיאטה ועברתי תהליכים מאוד קשים מעבר אליה בידיוק כמו שמתחרים כמו מאור זרדז או נאור זיו עשו ומי שזילזל ואני יודע שהיו כאלה ואני שמעתי את הליכלוכים כבר ויש לי רשימה עצבנית של האנשים האלה בפעם הבאה שאני מתחרה איך שאני יורד מהפודיום! ויראה להם מה תפריט של גיל גרנות ומה תמיכה של עומר לנדאו מסוגל לעשות
אח שלי עזוב אותך משטויות מי אמר ומה אמר.
אתה תותח תימסח, אז לא הגעת הכי מוכן לתחרות ראשונה - אז מה?
רעבאק אני בתחרות הראשונה שלי שפכתי על הגוף 2 בקבוקי שמן תינוקות והייתי לבן כל כך שהשופטים שקלו להרכיב משקפי שמש.
אני רואה את הקלטת הזאת ופשוט צוחק ממנה בכיף.
לומדים, משתפרים.
בדיוק שנה אחרי הפאדיחה ההיא, נתתי פוזינג מהסרטים, הגעתי צבוע מעולה, ולקחתי מר צפון.
זה שיש לך ביצים לעלות זה כבר שם אותך 50 ליגות מעל אחרים.
חוץ מזה אתה יודע שיש לך גם גנטיקה של מפלצת - ואתה עוד תעשה טרור אח שלי.
כל מי שדיבר - דיבר מקנאה.
אני הייתי בקהל ואנשים שמבינים אמרו שיש לך פוטנציאל אדיר להמשך.
אז קדימה אחי - להפציץ!!

ישן 11-09-07, 14:31   #16
Mr.Bazooka

ציטוט:
"וואלה אני לא בא כי לא בזין שלי לבזבז כסף בישביל לראות גברים מתרוממים בתחתונים" ועוד לא להתבייש ולהמשיך להגיב פה?!שמגיבים פה מתחרים מקצוענים חלקם לקחו מר ישראל בקטגורית משקל ועוד חלק שקוראים פה בקביעות שלקחו על אלוף אלופים?!שלא לדבר על אלי האנה מר עולם שנכנס לפה לפורום בקביעות כדי לקרוא והוא רואה כאלו תגובות איך הוא או כל ספורטאי אחר בניהם או גם אני ארגיש?
מתי אמרתי את זה?
אם אמרתי את זה באמת שאני לא ראוי להיות פורום אבל אם אמרתי דבר כזה אז זאת אומרת שיש לי פיצול אישיות לא?
כי תראה איך החמאתי לאביב ואם הייתי אורמ את זה לא הייתי מגיב ככה לאביב והייתי מתחיל לקלל פה את כולם לא אמרתי דבר כזה ואם כן באמת שאני מצטער ויכול שכנראה יש סיבה מוצדקת אולי הייתי עצבני באותו יום או פשוט באותו הרגע..

אני לא חושב שאף אחד הוא מתרומם להפך עולם הבודיבילדרים הוא עולם מאוד יפה ואלה אנשים שאני מעריך מכל הזוויות ומכל הבחינות..

אני אשמח לדבר איתך במסנגר כשתתחבר..
וגם לתמונות שנאור זיו העלה ותמונות שלך עם חברך עומר לנדאו התותח החמאתי..
אם הייתי אומר מתרוממים לא הייתי נמצא בפורום הזה ולא הייתי מגיב ככה על התמונות האלה.
תחשוב..
חוץ מזה גם אתה היית עצבני באותה תקופה וכנראה זכרת משהו בערפול מהשיחה שלנו
ורק הגברת את השנאה שלך..

אבל כמו שאמרתי אני לא חושב ככה על אף אחד ואני מעריך ואוהב את כולם בפורום הזה
ומעריך במיוחד את החברה מהליגה הגבוהה יותר!

שיהיה לך גלעד חג שמח וגם לך אביב ולכל הפורום

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 11-09-07, 15:35   #17
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
מתי אמרתי את זה?
אם אמרתי את זה באמת שאני לא ראוי להיות פורום אבל אם אמרתי דבר כזה אז זאת אומרת שיש לי פיצול אישיות לא?
כי תראה איך החמאתי לאביב ואם הייתי אורמ את זה לא הייתי מגיב ככה לאביב והייתי מתחיל לקלל פה את כולם לא אמרתי דבר כזה ואם כן באמת שאני מצטער ויכול שכנראה יש סיבה מוצדקת אולי הייתי עצבני באותו יום או פשוט באותו הרגע..

אני לא חושב שאף אחד הוא מתרומם להפך עולם הבודיבילדרים הוא עולם מאוד יפה ואלה אנשים שאני מעריך מכל הזוויות ומכל הבחינות..

אני אשמח לדבר איתך במסנגר כשתתחבר..
וגם לתמונות שנאור זיו העלה ותמונות שלך עם חברך עומר לנדאו התותח החמאתי..
אם הייתי אומר מתרוממים לא הייתי נמצא בפורום הזה ולא הייתי מגיב ככה על התמונות האלה.
תחשוב..
חוץ מזה גם אתה היית עצבני באותה תקופה וכנראה זכרת משהו בערפול מהשיחה שלנו
ורק הגברת את השנאה שלך..

אבל כמו שאמרתי אני לא חושב ככה על אף אחד ואני מעריך ואוהב את כולם בפורום הזה
ומעריך במיוחד את החברה מהליגה הגבוהה יותר!

שיהיה לך גלעד חג שמח וגם לך אביב ולכל הפורום
תגיד אתה פרנואיד?אני בכלל ציינתי את השם שלך?תבין מי מה שאמרתה או לא אמרתה זה לא משנה ומה שהיה היה אז סתם אנחנו טוחנים פה מים.
אני טאחלס שם זין אחד ענק! כל מי שיש לו הערה שלילית כלפי ולא מתרגש ממנה בכלל..אבל שמשקרים לי זה מעצבן ומטריף אותי !!!
בגלל זה איגנרתי אותך ..
בכל מקרה עשיתה קטע מלוכלך ואני לא רוצה להמשיך לדון פה בפורום עליו כי זה מרגיז ומעצבן אותי, ואני מאותו יום הבנתי שיש אנשים שמדברים ויש אנשים שעושים.

חג שמח גם לך ולחברי הפורום.

אנחנו סיימנו את השיחה כאן.

נ.ב
מצטער על הדיבור הזה זה לא כלכך מתאים, אבל מי שהיה יודע את כל הגירסה היה מבין אותי.
תגובה