|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() ואלק הניגרי קצת עקום..
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אביב אתה נראה מעולה...
התמונות האמת לא עושות לך כל כך טוב. במציאות אתה נראה 10 דרגות מעל!
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין עליך דניאל, אני באופן רשמי מכתיר אותך למורעל, אנשים נוסעים לטבריה שבוע חופש בשביל לנפוש ולהתנתק משגרת היום יום, אתה רק הגעת לשם כבר התחלת לחפש איפה דופקים אימון.
סיקור יפה נתת, רמת כתיבה גובהה ויפה. התמונות יצאו מעולה, הניגרי נראה פנטסטי. מה שמאוד מפליא אותי זה איך אחרי זיליון סטים לכתפיים ביום שישי, יש עוד כוח לזיליון סטים לחזה כבר ביום ראשון שאחרי, אצלי מנוחה כזאת קצרה בין כתפיים לחזה היתה מורידה לי אחוזים רבים מהכוח לאמן את החזה, שכמובן הכתף מסייעת בתרגילי החזה.
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל ברק - מה הגובה שלך? היד נראית יותר מ39 , אהבתי את הכתף! אתה מזכיר את כריס בנואה כילד חחח...בן כמה אתה? נראה בוגר יחסית לפורום.
ניגרי ענק -אחי אני מציע לך לא להעלות תמונות זה פשוט בושה וחלימה זה לא אותו בנאדם .כמה שבתמונות אתה נראה ענק במציאות כשרואים את הגודל הממשי אתה נראה הרבה , הרבה יותר מרשים! אני אומר לכם ראיתי את הבנאדם בIFBB קיבלתי חום , כמה שהתמונות לא משקפות את המציאות!!! תגיד ניגרי מה ההיקפים שלך נכון לעכשיו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בבייספס מדדתי 46.6 לפני כמה שבועות, וצריך לזכור שזה לפני העלייה במאסה.
היד חטובה יחסית, אפילו רואים ווריד מציץ.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח התמונות אבל ממש ממש לא משקפות את המציאות תצלמו בלי פלאש, פלאש הורס את האמא של התמונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רן הסטלן, תודה רבה. אל תדאף לא שכחתי לבלות בכלל, סמוך עליי
![]() אליאב, תודה גם לך. אני בן 18 וחצי, 170-171 גובה. יש הרבה (בעיקר כשאני עם זקן כמו בתמונות, ויש הרבה פעמים שגם כשאני לא) שאומרים לי שאני נראה בן 20, יש כאלו שאפילו שנותנים לי 20+. לגבי הידיים, אם אתה זוכר, כשהעלתי תמונות בתחילת חודש ראשון השנה, גם אמרת אתה, ולא רק אתה, שהידיים לא נראות 39+, אלא משהו כמו 43... זה בעיקר בגלל התמונה, האמת, ככה יצא, כי במציאות כעת הן 39.
![]() |
#49 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיברתי איתך בכלל? לפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה בתמונות וזה הכל. ואם גלעד ואליאב עזבו בגלל דעות של אנשים אז שלא יחזרו
![]() |
![]() |
#52 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() וואלה אחי כל הכבוד קודם כל על המשקלים הגבוהים ועל העצימות הגבוה שאתה עובד באימון..התרשמתי מאוד מהתכפיים מהיידים ומהגב העצומים שלך..אהת גם דיי חטוב לשלב הזה של המאסה...שיהיה לך בהצלחה
יהיה מעניין לראות אותך תחרות הבאה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק אתה!!! מוניטין שפכת אותי עכשיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח אני רואה שבזמן האחרון אתה מנסה לחמם איתי טיפה את האוירה אחי יהיה מענין אם תעלה לכאן תמונות שלך לראות אם איזה מקצוען יש לי עסק ![]() ד"א שאלתי את גדי ולוליק אם הם ראו אותך או מכירים אותך והם אמרו לי שהם מעולם לא שמעו עלייך..בקשר לציטוט שלך אז בפוסט על לוליק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואם אתה רוצה תקפוץ לטרגט בכל יום וכל שעה =] **ואני לא מבין אסור להעיר הערות בונות? סך הכל אמרתי שלפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה זה הכל מה עשיתם סיפור**
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן המראה של הניגרי שונה בהרבה מהתמונות האלו אם הייתה בא למר ישראל הייתה רואה..הרבה אנשים יודעים לשחק אותה מבינים אבל שיש תחרות כל אחד מקפל את הזנב בן הרגליים כי קשה להוציא 65 שקל מהמשכורת לאילת. בכל אופן ניתראה. |
|
![]() |
![]() |