|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על האימון.
ניגרי אתה מוזמן להעלות תמונות שהחזה שלך ניראה טוב כי לפי דעתי הוא יצא קטן ולא סימטרי בתמונות בהצלחה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תחפור, אנשים כמוך זה הסיבה שNight_Wolf ואליאב רצו לעזוב או מה שלא הלך שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הם התעצבנו על זה שאנשים פתוחים אשכולות "קמתי עם דילדו בתחת, מה לעשות?"
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק אתה!!! מוניטין שפכת אותי עכשיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיברתי איתך בכלל? לפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה בתמונות וזה הכל. ואם גלעד ואליאב עזבו בגלל דעות של אנשים אז שלא יחזרו
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח אני רואה שבזמן האחרון אתה מנסה לחמם איתי טיפה את האוירה אחי יהיה מענין אם תעלה לכאן תמונות שלך לראות אם איזה מקצוען יש לי עסק ![]() ד"א שאלתי את גדי ולוליק אם הם ראו אותך או מכירים אותך והם אמרו לי שהם מעולם לא שמעו עלייך..בקשר לציטוט שלך אז בפוסט על לוליק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואם אתה רוצה תקפוץ לטרגט בכל יום וכל שעה =] **ואני לא מבין אסור להעיר הערות בונות? סך הכל אמרתי שלפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה זה הכל מה עשיתם סיפור**
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() התמונה האחרונה הייתה חזקה.
חחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ניגרי,בידיוק חזרתי מהחדר כושר אם אימון רצחני ומטורף!!!! אם עומר לנדאו הכריש!!
אך אך איזה משקלים הרבצתי בכתפיים כלכך כייף להיתאמן חזק וכמו מטורף במסה זה מדהים כמה שאני נהנה מזה ![]() יש לי הרבה מאוד מה להגיד על התמונות ועל מה שרשמתה אבל זה אחרי מקלחת ואוכל למה כולי מטפטף וניראה פה כמו בהמה נוכרית... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() טוב אני מניח שיהיו לי מתחרים קצת יותר גדולים בתחרות עצמה אבל אלה הטיפוסים השכיחים ביותר בחדרי הכושר בארץ:
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |