ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-09-07, 12:08   #141
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

איזה מעניין זה כל העניין של מיסטיקה ביהדות... בכלל, זה מוזר שבכתבי-יד ואצל רבנים ואפילו אנשים בהיסטוריה היהודית שהייה להם ידע עמוק מאוד ביהדות התעסקו בעניינים האלה של מלאכים ושדים וכוחות מסטוריים, כי כל זה שייך לתחום האלילי.

זה מוזר מאוד בשבילי שהיהדות מלמדת שיש רק אלוהים אחד, אין אלוהים אחרים, והוא ברא את בני האדם, ואין שום דבר בין-לבין (כמו עם ישו בנצרות שמאמינים שהוא הייה חצי אדם, חצי אל), ואז אפילו בתנ"ך מוזכרים סיפורים על מלאכים, על השטן, בעלי אוב, רוחות... כי זה נוגד אחד את השני, אי אפשר להגיד "יש את ה' ויש את בני האדם, ואין שום דבר ביניהם" ואז להזכיר מלאכים, יצורים שמיימיים שמשרתים את ה', את השטן, שמוצג כיצור אלוהי עצמאי ולא כחלק מה, ומי יודע מה עוד.

בקיצור, אני יודע שאין פה את מי לשאול, אבל בכל זאת... מיסטיקה זה תחום אלילי, ואם יש תחומים ביהדות שמתעסקים בזה כמו קבלה, הייתי רוצה שיתנו לי הסבר חד-משמעי איך זה לא נוגד את היהדות.
Mikeo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 12:14   #142
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mikeo
איזה מעניין זה כל העניין של מיסטיקה ביהדות... בכלל, זה מוזר שבכתבי-יד ואצל רבנים ואפילו אנשים בהיסטוריה היהודית שהייה להם ידע עמוק מאוד ביהדות התעסקו בעניינים האלה של מלאכים ושדים וכוחות מסטוריים, כי כל זה שייך לתחום האלילי.

זה מוזר מאוד בשבילי שהיהדות מלמדת שיש רק אלוהים אחד, אין אלוהים אחרים, והוא ברא את בני האדם, ואין שום דבר בין-לבין (כמו עם ישו בנצרות שמאמינים שהוא הייה חצי אדם, חצי אל), ואז אפילו בתנ"ך מוזכרים סיפורים על מלאכים, על השטן, בעלי אוב, רוחות... כי זה נוגד אחד את השני, אי אפשר להגיד "יש את ה' ויש את בני האדם, ואין שום דבר ביניהם" ואז להזכיר מלאכים, יצורים שמיימיים שמשרתים את ה', את השטן, שמוצג כיצור אלוהי עצמאי ולא כחלק מה, ומי יודע מה עוד.

בקיצור, אני יודע שאין פה את מי לשאול, אבל בכל זאת... מיסטיקה זה תחום אלילי, ואם יש תחומים ביהדות שמתעסקים בזה כמו קבלה, הייתי רוצה שיתנו לי הסבר חד-משמעי איך זה לא נוגד את היהדות.
לא הבנתי איך הגעת למסקנה שמיסטיקה זה דבר שנוגד את היהדות?
היהדות היא אמונה מונותאיסטית, והעובדה שכחלק מהדת יש שדים ומלאכים לא נוגד את זה, כי הם לא על גדר אלוהים, וגם השטן לא.
בניגוד לדעה הרווחת בנצרות, ביהדות השטן הוא משרת של האלוקים, ואין לו כוח ששווה/שעולה על כוחו של האל.
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 13:04   #143
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
לא הבנתי איך הגעת למסקנה שמיסטיקה זה דבר שנוגד את היהדות?
היהדות היא אמונה מונותאיסטית, והעובדה שכחלק מהדת יש שדים ומלאכים לא נוגד את זה, כי הם לא על גדר אלוהים, וגם השטן לא.
בניגוד לדעה הרווחת בנצרות, ביהדות השטן הוא משרת של האלוקים, ואין לו כוח ששווה/שעולה על כוחו של האל.
כן, אני יודע, אבל אלה עדיין יצורים מיסטיים, אם כבר לחשוב שמלאכים ושרפים הם התגלות אלוהית ולא יצורים עצמאיים זה כבר יותר מתאים לאמונה המונותאיסטית.
אבל כל הסיפורים על מלאכים שמורדים באלוהים, על מלחמות בין גן עדן לגיהנום, על היריבות בין ה' לשטן (שכל אלה לפי דעתי באים מהנצרות) הם באים מאמונות אליליות של עמים זרים, ובעצם צריך רק לשנות קצת כדי שהם יהיו זהים להם.
אפילו בבית הספר בשיעור תנ"ך עשינו השוואה בין סיפורי הבריאה מבראשית ומסתבר שהם מאוד דומים למיתולוגיה אלילית מאותה תקופה (כמו עלילות גלגמש שמקבילה לתיבת נוח). זה נושא מעניין, כי דווקא הסיפורים האלה מבראשית אי אפשר להוכיח את נכונותם ורק האמונה היהודית (וגם הנוצרית והמוסלמית) מאמינים בנכונותם.

דרך אגב, קראתי איפשהו ששדונים (ג'ינים) הם לא סתם יצורים אגדיים, אלא שהמוסלמים מאמינים בקיומם (האסלם טוען שהם קיימים).
ישן 09-09-07, 13:07   #144
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mikeo

כל מי שהזכרתם ה יותר שליחים של ה' הם ממש לא בדרגה שלו ולא מתקרבים לזה,בכל אופן תחדד את השאלה אחי, ככה או ככה אני לא רואה סתירה,תסביר יותר את הכוונה שלך.

עריכה: ראיתי תהודעה שלך,איזה סיפורים יש של מרד בה' על ידי השטן או מלאכים?

שומר החומות,איפה ראית בגמרא שמדברים על שליה כדי לראות שדים? אני לא נתקלתי בזה עדיין ולא שמעתי על זה כדבר שכתוב בגמרא.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 13:31   #145
שומר החומות
חבר פעיל

מסכת ברכות דף ו' עמוד א' (עם פירוש רש"י):
תניא: 'אבא בנימין אומר: אלמלי נתנה רשות לעין לראות (כל השדים העומדים לפניו) - אין כל בריה יכולה לעמוד מפני המזיקין'.

אמר אביי: אינהו נפישי מינן, וקיימי עלן כי כסלא לאוגיא (כשורת חפירה המקפת האוגיא שעושין תחת הגפנים, כמו ששנינו (מועד קטן פ"א מ"א; דף ב) 'אין עושין אוגיות לגפנים' לאסוף שם מים להשקות הגפן; 'כסלא' הוא תלם של מענה המקפת סביב סביב את תל האוגיא, והגפן נטוע בתל; ובריש נדרים (דף ו,ב) 'הדין אוגיא להוי פאה').

אמר רב הונא: כל חד וחד מינן - אלפא משמאליה ורבבתא מימיניה.

אמר רבא: האי דוחקא דהוי בכלה (פעמים שבני אדם יושבים רווחים ביום השבת שבאין לשמוע דרשה ודומה להם כיושבים דחוקים) - מנייהו הוי; הני ברכי דשלהי (ברכים עייפים) – מנייהו; הני מאני דרבנן דבלו (בגדי התלמידים שבלים מהר והם אינם בני מלאכה שיבלו בגדיהם) - מחופיא דידהו הני (באין המזיקים ויושבין אצלם ומתחככים בהם; 'חופיא' לשון חופף ומפספס (שבת דף נ פריי"ר [חיכוך] בלע"ז); כרעי דמנקפן – מנייהו. האי מאן דבעי למידע להו - לייתי קיטמא [אפר] נהילא [מנופה בנפה, דק ביותר] ונהדר אפורייה [סביב למטתו] ובצפרא חזי כי כרעי דתרנגולא [כמו סימני רגלי התרנגול]; האי מאן דבעי למחזינהו - ליתי שלייתא דשונרתא (שליית הולד של חתול נקבה) אוכמתא בת אוכמתא [שחורה בת שחורה], בוכרתא (הבכורה לאמה) בת בוכרתא (ואף אמה היתה בכורה), ולקליה בנורא ולשחקיה ולימלי עיניה מניה (ישים ממנה מעט בעיניו; כל לשון נתינה בעין קורהו בלשון גמרא לשון 'מלוי' לפי שבדבר מועט הוא מלא) וחזי להו, ולשדייה [ויעשה כך: יכניס אותו] בגובתא דפרזלא (קנה חלול של ברזל) ולחתמיה (לקנה) בגושפנקא דפרזלא (בחותם של ברזל: דבמידי דצייר וחתים לית להו רשותא, כדאמרינן ב'כל הבשר' בשחיטת חולין (דף קה,ב)) דילמא גנבי מניה, ולחתום פומיה כי היכי דלא ליתזק.

רב ביבי בר אביי עבד הכי, חזא ואתזק; בעו רבנן רחמי עליה ואתסי [התרפא].
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 14:01   #146
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
מסכת ברכות דף ו' עמוד א' (עם פירוש רש"י):
תניא: 'אבא בנימין אומר: אלמלי נתנה רשות לעין לראות (כל השדים העומדים לפניו) - אין כל בריה יכולה לעמוד מפני המזיקין'.

אמר אביי: אינהו נפישי מינן, וקיימי עלן כי כסלא לאוגיא (כשורת חפירה המקפת האוגיא שעושין תחת הגפנים, כמו ששנינו (מועד קטן פ"א מ"א; דף ב) 'אין עושין אוגיות לגפנים' לאסוף שם מים להשקות הגפן; 'כסלא' הוא תלם של מענה המקפת סביב סביב את תל האוגיא, והגפן נטוע בתל; ובריש נדרים (דף ו,ב) 'הדין אוגיא להוי פאה').

אמר רב הונא: כל חד וחד מינן - אלפא משמאליה ורבבתא מימיניה.

אמר רבא: האי דוחקא דהוי בכלה (פעמים שבני אדם יושבים רווחים ביום השבת שבאין לשמוע דרשה ודומה להם כיושבים דחוקים) - מנייהו הוי; הני ברכי דשלהי (ברכים עייפים) – מנייהו; הני מאני דרבנן דבלו (בגדי התלמידים שבלים מהר והם אינם בני מלאכה שיבלו בגדיהם) - מחופיא דידהו הני (באין המזיקים ויושבין אצלם ומתחככים בהם; 'חופיא' לשון חופף ומפספס (שבת דף נ פריי"ר [חיכוך] בלע"ז); כרעי דמנקפן – מנייהו. האי מאן דבעי למידע להו - לייתי קיטמא [אפר] נהילא [מנופה בנפה, דק ביותר] ונהדר אפורייה [סביב למטתו] ובצפרא חזי כי כרעי דתרנגולא [כמו סימני רגלי התרנגול]; האי מאן דבעי למחזינהו - ליתי שלייתא דשונרתא (שליית הולד של חתול נקבה) אוכמתא בת אוכמתא [שחורה בת שחורה], בוכרתא (הבכורה לאמה) בת בוכרתא (ואף אמה היתה בכורה), ולקליה בנורא ולשחקיה ולימלי עיניה מניה (ישים ממנה מעט בעיניו; כל לשון נתינה בעין קורהו בלשון גמרא לשון 'מלוי' לפי שבדבר מועט הוא מלא) וחזי להו, ולשדייה [ויעשה כך: יכניס אותו] בגובתא דפרזלא (קנה חלול של ברזל) ולחתמיה (לקנה) בגושפנקא דפרזלא (בחותם של ברזל: דבמידי דצייר וחתים לית להו רשותא, כדאמרינן ב'כל הבשר' בשחיטת חולין (דף קה,ב)) דילמא גנבי מניה, ולחתום פומיה כי היכי דלא ליתזק.

רב ביבי בר אביי עבד הכי, חזא ואתזק; בעו רבנן רחמי עליה ואתסי [התרפא].
אה במסכת ברכות..עוד לא הגעתי לשם,אני יבדוק את זה היום,תודה אחי.
בכל מצב בארץ ישראל הנושא הזה לא ממש רלוונטי.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 14:32   #147
העירקי
חבר מתחיל

הכי הרבה זמן שזה קרה לי היה איזה שתי שניות
שאני שם לב שנאי לא יכול לזוז אני מקבל כאלה עצבים חח ישר מתעורר
העירקי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 14:44   #148
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

טוב אני רוצה להגיד לכם שזה סתם חרטא המסע האסטרלי אין דבר כזה באמת מהסיבה הפשוטה
בן אדם לא יכול שלוט על הנשמה שלו ולעוף כן?

ניסיתי ליתר בטחון כדי לאמת את הדברים שלי וזה חרטא ברטא =]

בקשר לשדים באמת אין בישראל כי זאת ארץ מקודשת והם לא מעזים להיכנס לפה לפי הקבלה..
יש רק מזיקים וגם בזה אני לא בטוח הכל לפי האמונה..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 15:44   #149
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
טוב אני רוצה להגיד לכם שזה סתם חרטא המסע האסטרלי אין דבר כזה באמת מהסיבה הפשוטה
בן אדם לא יכול שלוט על הנשמה שלו ולעוף כן?
יש סיפורים על אנשים שמתו מוות קליני ואז רופאים החזירו אותם לחיים, והם סיפרו סיפורים שבכמה שניות שהם היו "מתים" הם הרגישו כאילו הם מתרוממים מהמיטה ואז הם ראו את הגופה שלהם מתחתם כזה, עם כל הרופאים מסביב... והם הרגישו שהם מתרוממים למעלה ולמעלה עד שפתאום זה נפסק והם התעוררו שוב בגוף שלהם.
ישן 09-09-07, 15:47   #150
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mikeo
יש סיפורים על אנשים שמתו מוות קליני ואז רופאים החזירו אותם לחיים, והם סיפרו סיפורים שבכמה שניות שהם היו "מתים" הם הרגישו כאילו הם מתרוממים מהמיטה ואז הם ראו את הגופה שלהם מתחתם כזה, עם כל הרופאים מסביב... והם הרגישו שהם מתרוממים למעלה ולמעלה עד שפתאום זה נפסק והם התעוררו שוב בגוף שלהם.
יש לזה הסבר ביולוגי:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%95%D7%AA
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 19:15   #151
The Rock
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל The Rock שלח הודעה דרך AIM אל The Rock שלח הודעה דרך MSN אל The Rock

אני מכיר את הבעיה הזאת אחי..
תשמע אני לא רופא או משו אבל אני מכיר את הדבר...
תשמע שישנים כל הגוף מהצוואר ומטה מנותקים מהמוח זה בגלל שהחוליה ה4 בעמוד השדרה מתנתקת או משו כזה...
אז שהתעוררת המוח שלך לא חיבר עדיין את החוליה ובגלל זה ל יכלת לזוז זה קורה ששוקעים בשינה עמוקה או במקרה שלך חלומות "צלולים"
אבל אני לא בטוח בזה אחי זה סך הכל על פי מה ששמעתי!
The Rock מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-07, 19:18   #152
The Rock
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל The Rock שלח הודעה דרך AIM אל The Rock שלח הודעה דרך MSN אל The Rock

אההה ורק לוהסיף...
תקבע תור לנוירולוג..אל תדחה את הדבר הזה.!
ישן 09-09-07, 19:27   #153
YONI
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYONI

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף

כל מה שאמרת זה שטויות אולי אצלך בגוף החוליה ה 4 מנותקת מה אתה מפחיד אנשים סתם
זה דבר טבעי שקורה לכל בנאדם איזה נוירולוג
YONI מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 00:51   #154
The Rock
Banned

אחי אני מכיר אנשים שיש להם את והחוליה ה 4 מנותקת בזמן שינה..ושאתה מתעורר המוח שלך מודע לזה שאת ער אבל הגוף לא זז כי המוח לא חיבר את החוליה ה4..וזה דבר שקורה שהשינה היא עמוקה מאוד..ועד שהמוח קולט התגוף ער זה לוקח לו כמה דקות..
זה לפחות מה ששמעתי מבן אדם שיש לו את זה!
ישן 10-09-07, 10:42   #155
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

מה חוויה של פעם בחיים זה קורה לי כל הזמן בלי קשר לחלומות צלולים. זה קרה לי פעם ראשונה בצבא כשהייתי צעיר. כנראה שלא הייתי צריך לישון בצבא וזה העונש^_^
זה קורה כי המוח מתעורר אבל שאר הגוף לא או משהו כזה. פעם ראשונה שזה קרה לי באמת נבהלתי ולא הבנתי מה זה אבל אחרי זה ראיתי תוכנית על חטיפות חייזרים בערוץ שמונה, ואחד ההסברים לתופעת ה"חטיפה" היה שאנשים מתעוררים עם השיתוק הזה וחושבים שחייזרים עשו להם את זה Wtf?
ישן 10-09-07, 21:03   #156
Nicolas
חבר פעיל

הסמל האישי שלNicolas

שלח הודעה דרך MSN אל Nicolas

לפני כחודשיים נימנמתי קצת בצוהוריים ובאזשהו שלבה הרגשתי שאני יוצע מתוך עצמי דרך החזה, ישר אחרי זה התאוררתי
חווי מזה מגניבה ממליץ לכולם =]
Nicolas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 21:24   #157
eyalamzleg
חבר פעיל

אם כבר מישהו פתח פוסט אז...
לפני כמה ימים נירדמתי ואז הרגשתי שקמתי אבל הבנתי שחלמתי והתחלתי לעוף בחדר חח מוזר לגמרי
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-09-07, 21:31   #158
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

היה לי את זה פעם ולא רק שהגוף לא זז איזה מישהוא היתקרב אליי וזרק אותי דרך כל הקירות בבית היה לי את זה תדיר אם כל הזמן אותו מקרה בערך מגיל 6 ככה עד 10 עד שהעזתי להתאמת איתו זה ברצינות בלי לזיין בשכל צעקתי ניסיתי ולא היצלחתי
ישן 10-09-07, 21:36   #159
flikeron
חבר פעיל

הסמל האישי שלflikeron

שלח הודעה דרך ICQ אל flikeron שלח הודעה דרך MSN אל flikeron

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
היה לי את זה פעם ולא רק שהגוף לא זז איזה מישהוא היתקרב אליי וזרק אותי דרך כל הקירות בבית היה לי את זה תדיר אם כל הזמן אותו מקרה בערך מגיל 6 ככה עד 10 עד שהעזתי להתאמת איתו זה ברצינות בלי לזיין בשכל צעקתי ניסיתי ולא היצלחתי
אם אתה רציני אחי לך לפיירוש חלומות חפש באינטרנט יש גם ספרים של פירוש חלומות תברר תפירוש....
ישן 10-09-07, 21:42   #160
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי flikeron
אם אתה רציני אחי לך לפיירוש חלומות חפש באינטרנט יש גם ספרים של פירוש חלומות תברר תפירוש....
מאז שיתעמתתי איתו אין לי את זה כבר את הקיפאון וכלום שההיתי קטן היה לי את זה בערך 3\4 פעמים שבוע אתם קולטים והבנתי מה גורם להופעה שלו אצלי זה שהוצאתי את הידיים שלי מהשמיכה ברגע שכל הגוף חוץ מהראש היה מחוסה הוא לא בא
תגובה