|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח גיל?
נראה לי הבחור התעלף כשקרא את התגובה האחרונה שלי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יעני שיהיה סיפורים כמו הילד הזה שקרה בזוהר ואיך ולמה זה קרה לו.. אבל שזה לא יקרה גם לי חס וחלילה לא דברים מסוכנים חח.. באונה זה נישמע כאילו זה משחק מחשב באמת.. ומין הסתם הילד הזה הישתגע כי לא כל אחד יכול ליקורא סתם ככה בזוהר..
![]() |
![]() |
#123 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() טוב יאללה חברים לילה טוב ואזרחות נעימה
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיהיה לך בהצלחה תשמור על עצמך ותכנס מהפלא להתעדכן חח ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
|
![]() ציטוט:
LOL חשבתי אני היחידי שקשור לדברים האלה ![]() קיצר תנסה את הקטע עם השילייה רק אם תבוא אליך איזה מפלצת מהגיהנום עם עיניים מפחידות ו50 לסתות מלאות דם אל תרשום לי בפורום יא חראאא למה הקשבתי לך :closedeyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד והמפלצות האלה יכולות ליפגוע בך או שאתה רק רואה אותם ומת מפחד ?.. ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
|
![]() ציטוט:
![]() תראה תסרט קונסטנטין עם קיאנו ריבס מדברים על דברים כאלה שם.. נראה לי שהם לא מודעים לכך שאתה רואה אותם אבל ברגע שהם ישלחו אליך מבט ויתקרבו אליך אתה תדקור את עצמך מפחד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי דברים מפחדים,בגהינום וכל זה זה מפחיד רק לחשוב על זה.. בקיצור אתה אומר שעכשיו איזה מפלצת מסתכל עליי ודופקת לי מבטים כאלה ואני לא רואה אותה?. ואחרי שאני יעשה את עניין החתול אני ארע אותה ?... פאק זה נישמע כל כך הזוי ולא מציאותי והגינוי.. לא נראה לי שאני אנסה את זה,אם חס וחלילה אני יראה את מלאך המו...... ה' ישמור!
![]() |
![]() |
#129 | |
|
![]() ציטוט:
בקטע עם המפלמת עם ה50 לסתות צחקתי איתך..לא חושב שיש דברים כאלה אבל שדים יש מסביבך כל הזמן גם עכשיו מסתכלים עליך ומנסים לפגוע בך הכל אמיתי אחי אם אתה מאמין בזה יש מלא שלא מאמינים לך לכל רב תשאלאותו שאלות כאלה זה ממש מעניין לך להרצאות תקשיב כל העניין הזה ממש מעניין כמה שהוא מפחיד וגורם לך לצרוח כמו ילדה זה מעניין חבל על הזמן.. ושוב..מסביבך יש הרבה שדים מיליונים אפילו כולם מנסים לפגוע בך אבל לא מצליחים.. אגב לשדים שאני קורא להם שדים קוראים להם מזיקים..שדים אין בארץ הזאתי..זאת ארץ קדושה בארצות גויים כמו באירופה למשל יש הרבה מהם. וכן עכשיו אתה לא רואה את המזיקים אבל כשתשים את זה יש מצב שתיראה אבל זה בניגוד ליהדות לא עושים דברים כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יעני הם חיים ורואים אותם אם רגליים של עוף?.. כי אמרו לי את זה פעם וחשבתי שצוחקים עליי ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
פה יש מזיקים ואולי ממש בקטנה שדים לא הבנתי כלכך איך זה הולך אני ישאל חבר שחזק בדת נראה מה הוא אומר מבטיח לשאול =] עריכה: קיצר עפתי לישון יאללה שיהיה לך לילה טוב.. אגב הבחורצ'יק שמאחוריך סתובב שנייה..כן הוא המכוער עם ה15 עיניים המנופח עם הראשים הכרותים על הכתפיים שלו לא יעשה לך כלום.. הוא סתם בא לבקר אותך לשאול אותך מה שלומך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיפור עם החתול זה פעם 1 ששמעתי דבר כזה וזה מפחיד... תגיד אתה חושב שאם אני לוקח עכשיו קמח ושם ליד המיטה בעודי ער ויושב על המחשב יהיה סימנים של kfc ?
![]() |
![]() |
#133 |
|
![]() אתה יודע מה..שים..אבל כשאתה ער לא יודע מה יהיה אז תשים תישן
תראה מה יש שם בבוקר תצלם ותעלה לפורום..ואם אין שום דבר אל תמעך 3 אצבעות כדי שתצא צורה של רגל של תרנגול =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה שאני ישתגע?! אם אני יעשה דבר כזה אני לא ישן שבוע!!! אולי תעשה אתה=) ![]()
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]() יאללה עפתי למיטה לילה טוב אחי ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מוכן להשים עכשיו קמח אבל שאני ער בלי ללכת לישון.. אם יהיה סימנים אני יצלם ![]() לישון עם קמח ליד המיטה זה מפחיד בידעה שיש לך עופות ליד המיטה ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל מזה שלפי הגמרא אין בא"י שדים,זה דבר ראשון.
דבר שני הקטע של השליה זה בולשיט,אם כבר אז מספרים שפעם בגולה היו מפזרים חול ליד המיטה כדי לראות אם יש שדים(היו בודקים עקבות) בכל אופן אני לא מאמין לא לזה ולא לזה. דבר שלישי בזוקה,אמרת "שדים ודיבוקים רעים..",אז אין קשר בין זה לזה,שדים זה סיטרא אחרא,שזה בעברית "כוחות הטומאה",כמו שיש כוחות הטהרה של הרבנים והמלאכים וכו' אז יש כוחות הטומאה,וחלק מהכוחות האלה זה שדים מזיקים,כמו למשל כתוב בגמרא שבחו"ל היה אסור לאכול/לשתות בזוגות,הכוונה לשתות נגיד כוס אחרי כוס ואז זה נחשב 2,והשדים היו מזיקים לבנאדם,ויש עוד הרבה סיפורים,שפעם אנשים היו הולכים בלילה רק ביחד ולא לבד,וגם שאסור להיכנס לבית כנסת לבד,ועוד מלא סיפורים,בגמרא יש מלא,כי פעם זה היה נפוץ,ובימינו אין כלום. ודיבוק זה בכלל נשמה שחזרה כדי להשלים את התיקון שלה או לתקן משהו שהיא גרמה בזמן שהיא הייתה בארץ וכל מיני כאלה,זה ממש לא שד. דבר רביעי,כל הסיפורים על ספר הזוהר,שאנשים קראו אותו והתנפחו להם האשכים וכל זה,אז הם חסרי שחר ובולשיט מכמה סיבות,אבל אני יתן לך סיבה אחת פשוטה,הם פשוט לא יבינו מה כתוב! זה לא בעברית בכלל וגם עם המפרשים קשה להבין מה כתוב,ובכלל להיכנס לסודות שיש בתוך זה צריך שנים של למידה,אז תוציאו מהראש את המיתוס של ילד שקרא בספר ויצאו לו העיניים,הכל המצאות,גם אני מכיר תסיפורים מגיל קטן שמי שקורא בספר הזוהר יכול להשתגע וכאלה,זה סתם המצאות. ובזוקה אם אתה בקטע,אז אני יתן לך ספר לקרוא,למרות שלא תבין הכל,ולא תוכל ליישם כלום מהספר,עדיין הוא מעניין ומפחיד,לדוגמא,שם ה' המפורש שבעזרתו אפשר להרוג החיים ולהחיות המתים,ולעשות כל מה שרוצים בעצם..כוחות על אפשר לקרוא לזה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() העניין עם השלייה היה נכון בתקופת הגמרא, כיום אני לא מאמין שתראה משהו, קודם כל כי כמעט בלתי אפשרי ליישם את כל הדברים שאתה צריך לעשות.
דבר שני כי חז"ל גרשו את השדים מהארץ ככה שלא תראה כלום בלאו הכי. בכל מקרה, מרגע שאתה מסוגל לראות שדים, הם גם מסוגלים להזיק לך. היה סיפור על רב אחד שהשתמש בשלייה בשביל לראות שדים ובסופו של דבר הם השתלטו עליו, אני לא זוכר את כל הפרטים אבל כדי להמנע מזה צריך לשים את כל האפר של השלייה בתוך כלי אטום ולקבור באדמה. אגב, כשהייתי בטיול בחו"ל עם חברים, הם שמו קמח בחדר כשכולנו היינו ערים וזה היה הלילה הכי מפחיד שהיה לי בחיים, חבר שלי השתין במכנסיים (ואני לא מתכוון באופן מטאפורי), והביאו את הרב של הקהילה היהודית שבה היינו בשביל לבדוק את החדר והוא עשה לנו שיחה של כמה שעות בשביל להרגיע אותנו. |
![]() |
![]() |