|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() תראה תסרט קונסטנטין עם קיאנו ריבס מדברים על דברים כאלה שם.. נראה לי שהם לא מודעים לכך שאתה רואה אותם אבל ברגע שהם ישלחו אליך מבט ויתקרבו אליך אתה תדקור את עצמך מפחד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי דברים מפחדים,בגהינום וכל זה זה מפחיד רק לחשוב על זה.. בקיצור אתה אומר שעכשיו איזה מפלצת מסתכל עליי ודופקת לי מבטים כאלה ואני לא רואה אותה?. ואחרי שאני יעשה את עניין החתול אני ארע אותה ?... פאק זה נישמע כל כך הזוי ולא מציאותי והגינוי.. לא נראה לי שאני אנסה את זה,אם חס וחלילה אני יראה את מלאך המו...... ה' ישמור!
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
בקטע עם המפלמת עם ה50 לסתות צחקתי איתך..לא חושב שיש דברים כאלה אבל שדים יש מסביבך כל הזמן גם עכשיו מסתכלים עליך ומנסים לפגוע בך הכל אמיתי אחי אם אתה מאמין בזה יש מלא שלא מאמינים לך לכל רב תשאלאותו שאלות כאלה זה ממש מעניין לך להרצאות תקשיב כל העניין הזה ממש מעניין כמה שהוא מפחיד וגורם לך לצרוח כמו ילדה זה מעניין חבל על הזמן.. ושוב..מסביבך יש הרבה שדים מיליונים אפילו כולם מנסים לפגוע בך אבל לא מצליחים.. אגב לשדים שאני קורא להם שדים קוראים להם מזיקים..שדים אין בארץ הזאתי..זאת ארץ קדושה בארצות גויים כמו באירופה למשל יש הרבה מהם. וכן עכשיו אתה לא רואה את המזיקים אבל כשתשים את זה יש מצב שתיראה אבל זה בניגוד ליהדות לא עושים דברים כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יעני הם חיים ורואים אותם אם רגליים של עוף?.. כי אמרו לי את זה פעם וחשבתי שצוחקים עליי ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
פה יש מזיקים ואולי ממש בקטנה שדים לא הבנתי כלכך איך זה הולך אני ישאל חבר שחזק בדת נראה מה הוא אומר מבטיח לשאול =] עריכה: קיצר עפתי לישון יאללה שיהיה לך לילה טוב.. אגב הבחורצ'יק שמאחוריך סתובב שנייה..כן הוא המכוער עם ה15 עיניים המנופח עם הראשים הכרותים על הכתפיים שלו לא יעשה לך כלום.. הוא סתם בא לבקר אותך לשאול אותך מה שלומך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיפור עם החתול זה פעם 1 ששמעתי דבר כזה וזה מפחיד... תגיד אתה חושב שאם אני לוקח עכשיו קמח ושם ליד המיטה בעודי ער ויושב על המחשב יהיה סימנים של kfc ?
![]() |