|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד הפחדת אותי אחי, שתדע לך שתמיד כשאני אוכל משהו בכוח אני נזכר בחתימה שלך : "גודל וגודל וגודל עד הודעה חדשה", וזה נותן לי מוטיבציה בטירוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צודק ולכן בנימה שלילית זו , אני גם אעזוב זמנית הפורום הזה נהיה יותר מדי מזבלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה שווקא עכשיו ? זה נכוןו שבחודשים האחנורים הפורום התדרדר... אבל.. :\ Maoz has left the building !!!!!! למישהו אכפת ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רוצים להיות בפורום לא צריך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אתה אישית אין לי שום דבר נגדך אבל הפורום פה נהיה יותר מדי דיבורים כללי וזיבולי שכל יש איזה פורום מתחרה שאני לא יזכיר את שמו עובדה יש שם הודעה פעם בשבוע אבל זה נטו פיתוח גוף רציני חבל חבל שהפורום הזה נהיה מסריח במקום להיות מקום של מפתחי גוף זה נהיה מקום של תמיכה נפשית חחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצור תחשוב על זה קצת מותק יאללה לגדול חג שמח ולא לצום ביום כיפור עריכה : שוב זה לא האנשים חס וחלילה יש פה אנשים זהב רק מה הפורום עצמו עוסק במלא שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי בפורומים המקצועים הדברים האלה לא מתרחשים, רק בדיבורים כללי, שבכלל לא חובה להיכנס אליו אם אתה לא מעוניין לדבר על דברים ולדדבר רק על פיתוח גוף..... ומה לעשות שהקהילה פה כפולה בגודלה מאשר הקהילה המתחרה... זה גורר יותר ספאם. ואל תחשוב שאני תוקף או משהו אחי, אתה יודע שאני מלא הערכה אליך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר לפי הרמה של התגובות שלך אתה תעשה פה טובה אם תילך לפורום שלך שאתה כל-כך אוהב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים שהם לא כמוני כמו גלעד כמו אייל כמו עומר שבאמת חיים את הענף הזה...הרוב פה סתם אנשים שלוקחים את זה כעוד משהו לעשות בחיים בגלל זה הפורום נראה ככה אם היו פה כמה רציניים באמת הרמה הייתה עולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל