|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ואללאק אתם. הרגתם אותי :laugh:
תפסיקו להסתכל לי על החבילה! זה שמור לחברה שלי... תנו בבקשה הערות לעניין! ![]() גב - דורש שיפור דחוף, הבנתי. תאומים - כנ"ל. האם כדאי באמצעות מכשירים, או ריצה\פעילות אחרת? מה לגבי אזור הישבן-גב תחתון? הישבן יחסית גם שרירי וגם שמן. מה מפריע לכם כשאתם מסתכלים על הגוף בפרופיל מהצד. ויש כאן עוד מישהו שחושב שאני צריך לחטב כרגע? כי לדעתי עדיף להשקיע במאסה כרגע ולחטב לפני הקיץ הבא.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תתמקד במקום אחד שפר הכול ... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תן במאסה, חזה גם צריך , ובעיקר הכל, יתאזן לאט לאט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם... חזה עליון, ידיים ובטן. ואם מפריע לך התחת התרגיל היחידי שאני מכיר בשביל להגיע אליו זה סקוואט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, איפה נתחיל?
Hst היא תוכנית למתאמנים מתקדמים ומנוסים מאוד, אני חושב שאתה צריך לעזוב את כל התוכניות שאתה קורא באתרים ולפנות למדריך מקצועי ומיומן. אם אין אחד כזה בחדר הכושר שלך אז תפנה למישהו אחר, יש הרבה מדריכים טובים שתמורת כמה שקלים יבנו לך אחלה תוכנית. דבר שני, או שאתה לא אוכל מספיק, או שאתה לא מתאמן מספיק, או ששניהם. תתחיל לקרוא קצת חומר על תזונה ותתחיל לאכול נכון. לגבי הרגליים, זה שהארבע ראשי גדול זה יכול להיות טוב ואפילו לבוא לקראתך ברגע שתתחיל לגדול, כמובן הכל בהנחה שזה לא שומן ברגליים, יש לי חבר שהיה משמין בעיקר באזור הרגליים והישבן וזה כבר סיפור אחר. אתה ממש רזה וכנראה לא אוכל נכון או מספיק, יש המון מאמרים ולא צריך ללכת רחוק, יש כאן באתר כמה ממש טובים. תתחיל מזה, שנה תזונה, שנה תוכנית, תתחיל להתאמן חזק ונכון, יש הרבה חבר'ה בחדרי כושר שמשקיעים ומתאמצים אבל התנועות שלהן שגויות ולכן הם לא מתפתחים, מדריך טוב יסביר לך תנועתיות של תרגילים וגם ידגים לך איך עושים ויוודא שאתה מבצע נכון. בקיצור, כמו כולנו פה, יש הרבה מה לשפר, כל אחד ברמתו. תשקיע ושיהיה המון בהצלחה וחג שמח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וד"א, שכחתי להוסיף משהו:
Wtf אתה בונה תוכנית לעצמך??? עם כל הכבוד, אני לא חושב שלמישהו בפורום הזה, חוץ ממדריכים מקצועיים יש את הידע והניסיון להסתכל על הגוף שלך ואז לבנות לך תוכנית מתאימה. אני לא מזלזל בידע של אף אחד פה אבל לא כל אחד ששם פה בחתימה תמונה של בודיבילדר יכול לתת לך משהו מלבד "טיפים" קטנים, עצה שלי, תן למדריך רציני עם ניסיון מוכח לבנות לך תוכנית ואולי גם איזה תפריט אם הבחור גם מוסמך בתזונת ספורט, תתמיד בשני התחומים ותאמין לי שתראה תוצאות. סבלנות היא מילת המפתח, אין קסמים ונוסחאות פלא בעסק הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על כל התשובות
![]() נראה לי שבראש ובראשונה אלך לתזונאי, ולאחר מכן אלך למדריך (טוב?) שיכין לי תוכנית. מישהו יודע אולי איך התזונאי\ת\ם בהולמס פלייס הרצליה? אולי המלצה לתזונאי\ת טובים אחרים?
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה, אני התקררתי קצת לאחרונה. ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |