|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
זה לא משהו שנגרם ע"י חומרים...זה מצב שהגוף נכנס אליו לבד.... ואין שום ישות זה פשוט אותות מהמוח שגורמים לך להרגיש את זה
![]() |
![]() |
#84 |
נפיחון
|
![]() מה אתה בסדר? אנשים אומרים שהם רואים ישות מה לא מובן? רואים שיש משהו שיושב להם על החזה ומונע מהם לנשום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 |
נפיחון
|
![]() אני אומר שזה לא נכון! זה כמו שיש אנשים שאומרים שכאשר הם היו במצב של מוות הם ראו את הרופאים מנסים לעשות משהו בזמן שאותו המת עלה לשמיים ואז פתאום חזר שוב לגוף.מה אתה אומר? שזה אותות של המוח והדמיון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
נפיחון
|
![]() יופי שיגידו.אבל אני בטוח שאנשים שעברו את זה יודעים מה שהם אומרים.זה מעצבן שאם אנשים לא רואים משהו אז הם לא מאמינים..כאילו למה שמשהו יגיד סתם ככה שהוא עלה למעלה ברוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחח
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פעם אחת היה לי שיתוק שינה+ניצוצות כחילים כמו לפני שמתעלפים , חשבתי אני הולך למות.............
אבל זה עבר אחרי 10 שניות ככה (ארוכות מאוד)
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שקרה לי היום לקראת הערב.. בערך בשעה 4 ככה נרדמתי, פיתאום אני מתעורר ואז אני משתתק! לא יכולתי לזוז,לא לדבר, לא לעצום עניים כלום.. אני שומע את אמא שלי מדברת ומנסה ליצעוק לה שתעזור לי וכלום אחרי כמה שניות זה הלך לי... זה פעם 1 שזה קרה לי.. ואני גם מפחד ללכת לישון עכשיו ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
קח תקרא את זה ציטוט משם: אחת התופעות המדווחות במצבי סף מוות(מוות קליני) היא חווית היציאה מהגוף (Out Of Body Experience OBE) וראית האדם את עצמו מהצד או "בהיטל על". המקור לתופעה הוא ככל הנראה שיבוש בקלט ובעיבוד של שני חושים המאפשרים לנו למקם את גופנו. הראשון נקרא פרופריוספציה והוא הנותן תחושת מיקום של חלקי הגוף זה ביחס לזה. הפרופריוספציה מאפשרת לנו כשהתעוררנו משינה לדעת בעינים עצומות מה תנוחת גופינו על המיטה ולכוון את רגלינו וידינו בזמן פעילות בלי לראות אותם. מידע נוסף החיוני להתמצאות קשור למיקום הגוף במרחב, והוא מעובד על ידי המערכת הווסטיבולרית אליה שייכים אברי האיזון (השבלול שבאוזן) – זה החוש ש"מתבלבל" במצב של סחרחורת או מחלת ים. פעילות תקינה של מערכות אלו היא הממקמת את התודעה בגוף. כאשר משתבשת פעולת חלקי המוח האחראים לחושים אלו ואין התאמה בין האינפורמציה החזותית (גוף נייח על המיטה) לתחושה (גוף מרחף ונע כלפי מעלה), התודעה עשויה לפתור את הקונפליקט על ידי העתקת נקודת המבט אל מחוץ לגוף ולהציג את הגוף כאובייקט חיצוני[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא צודק, זה באמת שדים למרות שזה נישמע דפוק כל כך.. במרוקאית קוראים לזה בוטל ליז'ה. זה שד שמנסה להישתלט על הגוף,עם לוקחים שקית עם מלח וסכין ושמים מתחת לכרית+ספר תהילים זה הולך. וזה מנסיון,כי בזמן האחרון באמצע שינה אני מתעורר ומרגיש שמישהו נוגע בי.. והיום קרה לי בדיוק מה שקרה לדניאלו... עד כמה שזה נישמע דפוק,זה נכון.
![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך לא להתקרב יותר מדי לאילן.............
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברצינות, זה קרה לי מאז שעברתי למושב הזה ![]() פעם ליפני 4 חודשים אני עולה למיטה לישון, פיתאום אני מקבל וואחד אגרוף בגב! אני בדיוק קם כדי ליראות מה זה ?..... ואין כלום ![]() אתה יודע מה,אחי אם אתה לא מפחד.. קח עכשיו, שקית קמח תישפוך אותה סביב המיטה שלך ותלך לישון שתתעורר בבוקר תיהיה לך הפתעה.. ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() את הקטע עם הקמח אני מכיר..צ'יקן לגס (מזכיר לי את נישואים פלוס) |
|
![]() |
![]() |