|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עוד מאט גם תגיד שבגללי הם מתו ?!? SUKA... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שצריך רק לוחמים בצבא? בתור יהודי אתה לא מרגיש שאתה צריך להגן על הארץ שלך? או לתרום למדינה בכל דרך שהיא?
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועם אתם רוצים סיבה יותר רצינית למה אני לא מתגייס אז זה : כי אם אני לא יעבוד יזרקו את אמא שלי מהבית (סכירות) ולא יהיה לי כסף לאכול ! ![]() במצב כזה אני שם זין על הצבא ועושה מה שצריך לעשות ! צבא הולך למקום השני בטבלה אצלי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה לא רוצח? למה החיילים שמגנים עליך ועל משפחתך ועל כל מדינתנו הם רוצחים? אם הם צריכים לרצוח אז הם רוצחים אבל אי אפשר לקרוא להם רוצחים. לא נורא אתה תלמד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך לסתום את הפה מהר, כי אתה פולט פה שטויות, ואתה בנוסף מזלזל ופוגע בכבודם של אנשים שכבר לא עימנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין לי כח לפרט על כל שורה שבה פלטת שטות... ואני לא צריך לראות אותך או להכיר אותך כדי לדעת שאתה מטומטם, אני רואה פה מספיק את ההודעות שלך כדי להסיק את המסקנות שלי. |
|
![]() |
![]() |