|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
מנהל ראשי
|
![]() כל האימפרזות טורבו זה הנעה כפולה קבועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוות דעת לחבר שרוצה לקנות כבר אוטו עם טורבו... ראיתי מה כתבת על סיאט איביזה 01 טורבו, אמרתי לו על זה והוא לקחת את זה לתשומת ליבו. הוא פשוט מחפש חוות דעת על מכניות שכבר עם טורבו, אבל לא משהו מטורף מידי. WRX באה בחשבון, גם GT... STi למשל - לא
![]() |
![]() |
#123 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() אוואה עומרי אני רואה אתה חזק בעינייני מכוניות.
דריפטים וכאלה יצא לך לעשות? נראה לי שאם אתה יודע לעשות, אין דבר יותר כיף מלעשות דריפט חלק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() 1. יש תחרויות ג'מאיקאנה שבה אתה יכול לעשות.
2. חניונים ישנים ולא פעילים. קיצר אפשר למצוא מקום לעשות. לא יצא לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגבי תקציב - לא ממש יודע, אבל אם הוא אמר WRX שנתונים 01-03, יש לו בסביבות ה100,000 ש"ח להשקיע +- אני מניח. העניין הוא שהוא מחפש משהו שמור ולא חרוש... (GT... ![]() הרכב האחרון שהיה לו הוא קליאו RSI לפני כן גם משהו (לפני צבא), אבל אז הוא עוד לא היה שכן שלי
![]() |
![]() |
#128 |
מנהל ראשי
|
![]() אני כבר לא בקטע של הרייסים כל כך
חוץ מזה שבשביל דריפט אמיתי צריך הנעה אחורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
WRX 01 זה יותר מ-100 אלף. הביטוח מאוד מאוד יקר, ואם הוא נוסע כמו מטורף זה גם המון דלק. סהכ האוטו מאוד מאוד אמין, בינתיים שום תקלה לא היתה לי למרות שיש לי 100 אלף קילומטר על האוטו, הוא אמין בצורה מטורפת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות עם 4X4 אבל צריך משו עם כוח מטורף... אוטו טוב לדריפט אחי זה ניסאן 240 SX או טויוטה קורולה 86
![]() |
![]() |
#131 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אימפרזה טורבו זה לא 230 כוחות סוס??????לפחות זה ככה פה בארצות הברית כן אני לא יודע איך זה בארץ... וגם היא לא באה עם טורבו...הsti בא עם טורבו
![]() |
![]() |
#132 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() בארה"ב הדגמים קצת שונים מאשר בארץ,וגם תלוי איזה שנה האוטו. אבל בשניהם יש טורבו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר חדש
|
![]() אני דיברתי על הwrx
אוקיי טעות שלי כן בא עם טורבו ואני מדבר עם 2001 ומעלה
![]() |
#134 |
מנהל ראשי
|
![]() Wrx בא עם טורבו בארה"ב,224 כוח סוס.
Sti זה 293 כוח סוס(החדשים) תסתכל ב-SUBARU.COM זה האתר האמריקאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר חדש
|
![]() http://cars.com/go/search/detail.jsp...7&aff=national
למטה זה ה WRX היותר חזק זה עם ה227 זה הוכחה שזה לא מיתחת ל200 כוחות סוס
![]() |
#136 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
והחדשים באים עם 300 כוחות סוס(sti)
![]() |
![]() |
#137 |
חבר חדש
|
![]() http://www.cars.com/go/search/detail...7&aff=national
כנס כימעט בסוף של העמוד רשום על הSTI תיראה שהוא בא עם 300 כוחות סוס ו300 פאונד של טורק
![]() |
#138 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() WRX זה עם טורבו, יש אימפרזה 4X4 שהיא בלי טורבו. אבל היא לא ניקראת WRX, WRX זה תמיד טורבו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אתה אמרתה באיזה הודעה שלך שבקלות אתה יכול להעלות את האימפרזה שלך למעל 200 כוחות סוס..אז אמרתי שזה כבר מעל 230 עריכה:לא משנה עכשיו קראתי את זה...רשום איביזה כניראה לא קראתי את זה טוב כי הייתי עייף קודם
![]() |