|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא אמרתי שכולם חיים טוב
אחי אני גרתי עם חרדים איזה 9 שנים באותה שכונה אני ידוע איך זה , הם מסתובבים ככה בגלל שהם רוצים ולא בגלל שהם לא יכולים להרשות לעצמם . הרבנים הראשיים יושבים על מיליונים ועל תגיד שלא .... אני אמרתי כבר אני לא נגד המגזר כולו אלה רק נגד אלה שמנצלים את האמונה של האנשים לעשות כסף , ובראשם עומדים הרבנים הראשיים ... $כסף כסף כסף כסף כסף$
#2 | |
|
![]() ציטוט:
המצטיינים וראשי החנית בכל תחום מרוויחים יותר. אגב, השמש גם צהובה, השמיים כחולים ויש ירח בשמיים. רוצה לחדש לי עוד משהו?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 |
|
![]() כן כדי שתשלך להבדק באיכילוב
יש שם אחלה מחלקה בשבילך ... אם אתה מוכן להמשיך לחיות ככה מצבך קשה .. מילא הם היו עושים משהו בשביל הכסף הזה הם מרוויחים כסף על האמונה שלך , ואתה אוכל את הלוקשים של הרב עובדיה שמחלק לך פקודות היהדות מזמן הפכה למשהו אחר , כל השפיצים היום מזוייפים וכסף בראש מעיינם ואני מדגיש שוב : אני לא מכליל את כל המגזר אבל הראשים מסריחים וצריך להחליף אותם כי הם מזמן המירו את דתם מיהדות לדולר
#5 | |
|
![]() ציטוט:
גילוי נאות: אני לא שומר כשרות. ככה שאין לי שום סיבה לצדד בהם, אני סה"כ מסביר לך למה זה כן הגיוני. וגיל, צריך בגלל הדוגמאות שכבר נתתי באשכול.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שהבועה של "אנחנו יודעים הכל,וכולם דפוקים ואנחנו צודקים" תתפוצץ לכם בפנים,אל תגידו לא ידענו..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |