|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 2 שיטות:
1. במקום שמן שים את הספריי הזה על המחבת שהוא יעני שמן אבל בלי קלוריות (או קצת קלוריות). 2. אתה יכול למרוח טיפונת שמן על צלחת ולשפוך את הביצה על הצלחת ולהכניס למיקרו (ברצינות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ומרגרינה לדעתי זה באמת רע לא חבל על הקלוריות או משהו ? אבל זה בהנחה שאתה לא מגזים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פותח אותה על הצלחת, לא מניח אותה ככה. |
|
![]() |
![]() |