|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה לתפוס טרמפ ולדפוק מחירים על קראטין וארגנין וכל הפורמולות שאינן מכילות חלבון
עברתי בגלל זה לחלבון של יוניברסל ה 3 קילו לא צריך יותר מזה לא מתפנק זה מספיק טוב בשבילי. בכסף של הפורמולות פה כבר אפשר לקנות "סוכריות" שיתנו יותר. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל זה יש פורומים באינטרנט. זה הגיוני ומקובל להביע דעה. גם אם היא לא מוצאת חן בעיני בעל האתר.
ואיפה בדיוק קוטג עולה יותר מ 7 שקל??? אני קונה קוטג ב 5וחצי שקל. |
![]() |
![]() |
#4 |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() לא בכדי עלו המחירים בחנות, כמו *בכל שאר החנויות*, כי כמו שנאמר; אנו בעיצומן של בעיות כלכלה עולמיות המובילות להתייקרות של כמה סוגי מזון נפוצים, ובעיקר במוצרי החלב בגלל עקרון ההיצע וביקוש.
יתרה מכך, רוב המוצרים מגיעים ביבוא ישיר מחו"ל על מנת לספק לכם את האיכות הגבוהה ביותר בעולם, ולכן ההתייקרות זהה לזו שבארצות הברית. 5$ התייקרות, במונחים של מחירי תוספי המזון בחו"ל, מתורגמים ל50 שקלים כאן בארץ. וזה כל הסיפור. תבינו שכולם נפגעים כרגע. הרבה מאכלים התייקרו, וכך נפגעות במיוחד האוכלוסיות שמשתכרות נמוך, בנוסף לאוכלוסית המתאמנים שזקוקה לדגש משמעותי על חלבון בתזונה שלה. אני מבין את הצער הרב, אך חשוב שתבינו שהרווח הוא של היצרן שמנסה להצמד לאינפלציה בשוק, ולא של היבואן, או של הסיטונאי. ישראלבודי עדיין מתחייבת למחירים הנמוכים בארץ, שום דבר לא השתנה. אם יש איזושהי בעיה, אל תהססו, הרימו טלפון והתקשרו לחנות. גל |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() חברים יקרים,
בואו נעשה פה קצת סדר. חברת ישראלבודי עושה את מירב המאמצים להביא לשוק את המוצרים החדשים והטובים ביותר במחיר הכי נמוך שאפשר ועל זה הם מתחייבים.לא תמצא מחיר זול יותר ואם במקרה מצאת גם אותו ישראלבודי ינצחו ואת זה אני יכול להבטיח לך. מחירי החלבון עלו וחלו התייקרויות שלא תלויות בישראלבודי ואת זה עליך להבין אחרת ישראלבודי לא היו מתחייבים למחיר הכי נמוך. תמיד ינסו לעזור לך בחנות לצ'פר כשיש מתנות ולתת לך את היעוץ המקצועי ביותר שאפשר. לא מדובר פה בעלית מחירים רק בחנותנו אלא עלית מחירים גלובלית שאותה טרחנו מבעוד מועד להודיע לכם הצרכנים. אני אישית בתור עובד בחנות פירסמתי הודעה בפורום שבה המלצתי ללקוחות למהר ולהקדים את הרכישה הבאה שלהם בחנות ואולי לקנות סטוק על מנת לחסוך בעלויות. חבל שאתה רואה את הדברים בצרות עין. ישראלבודי ימשיכו לתת את השירות הטוב ביותר ואת המחירים הנמוכים ביותר בארץ וזאת בהתחייבות! |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() חברי הפורום היקרים,
נתחיל מזה שזכותכם המלאה להביא דעה, אני בהחלט יכול להבין את התחושה הלא נעימה שנוצרה עקב עליית המחירים, אני פוגש כל יום אנשים בחנות בדיוק עם אותם תגובות שעלו פה בפורום אבל כמו שכבר צוין בעבר המחירים בכל העולם התיקרו והעלייה לא הגיע עקב החלטה של חברת ישראלבודי אלה מהיצרנים בארצות הברית אשר העלו את המחירים ליבואנים בארץ ובסופו של דבר לישראלבודי וכך גם לצרכנים, שימו לב שמדובר אך ורק על מוצרים שמכילים חלבון מי גבינה, מוצרים המבוססים על קריאטין, סויה, תמציות צמחים וכו' נשארו באותו מחיר. בנוסף חשוב לי לציין שחברת ישראלבודי עדיין מתחייבת למחיר הזול ביותר בארץ, אנחנו מזמינים כל אחד שמצא מחיר יותר זול להרים אלינו טלפון ובמידה ואכן קיים מחיר יותר זול אנו נישמח להשוות לאותו מחיר ואף לפצות את הלקוח על כך שמצא מחיר יותר זול מאיתנו. נישמח לעמוד לשרותכם תמיד, שלומיק צוות ישראלבודי