|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||||
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
הקבוצה עם הארוחות הקטנות שמרה על ליפוגנסיס בכמות קטנה, לעומת הקבוצה השנייה (3 ארוחות gorging pattern) שעקב כמות המזון הגבוהה פר ארוחה בוצע אצלה יותר בנייה של שומן. אך לא הבנת את החלק החשוב, מאיפה באה האנרגיה במנוחה?... הקבוצה שצרכה שלוש ארוחות ביום אכן אגרה הרבה שומן לאחר הארוחות, אבל... בגלל ההפוגות הארוכות בין הארוחות, הגוף פיצה על כך בפירוק השומן למטרת אנרגיה. לא מאמין?..., הנה עוד מחקר על כך; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...919&query_hl=33 תקרא גם את זה; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...6828&query_hl=1 ואת זה; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...5494&query_hl=1 עוד דבר... אתה רשמת - "היתה שהקבוצה עם מס' הארוחות המועט, עברה תהליך של ליפוגנזיס לעומת הקבוצה השניה שלא עברה את התהליך הזה." אני מקווה שאתה יודע שתהילכי בנייה ופירוק של שומן מתרחשים במקביל כל היום, לא ניתן לומר שקבוצה אחת עברה את התהליך כאשר השנייה לא... ציטוט:
![]() דה-אמיניציה זה למעשה הורדת ה"קטע" האמיני מהחומצה האמינית (הורדת החנקן NH3) ויצירת שלד פחממני, כאשר במידה ואין צורך בגלוקוז (מאגרי גליקוגן מלאים) יהפוך לשומן. זה בעצם התהליך שעוברת החומצה האמינית (דה-אמינציה) כאשר מתבצע התהליך גלוקונאוגנסיס ע"י הורמון הגלוקגון... הסברתי לך את זה כבר. חומצה אמינית לא יכולה להפוך לשומן, הגורל שלה לאחר גלוקונאוגנסיס הוא בד בבד לפחמימה. ציטוט:
ציטוט:
![]() טוב עזוב... אני לא מבין על מה אתה שובר את הראש. גל. |
||||
![]() |
![]() |