|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בינתיים זה 100 קילו על אחוז שומן סביר. אח"כ אלוהים גדול.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להיות הכי גדול שאפשר בלי סטרואידים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בינתיים המטרה שלי זה עד הצבא להיות יד 40 +
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
תגיד אתה חושב זה כיף יד 40+? כל בן אדם ברחוב עוצר אותך ומשש אותך אתה חושב זה נעים?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
POWERLIFTING POWERLIFTING
WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING
לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!
|
![]() תתחיל לקרוע את התחת בריצות אם יש לך יום סיירות בינואר אחרת לא תוכל לקבל גיבוש אם לא תעמוד בבוחן בר אור ברמה מספקת (ריצת 2000 כפיפות בטן מקסימום ב2 דקות ושכיבות שמיכה)
מסה לא תעזור לך להתקבל ליחידות העילית, תנסה להגיע לשילוב האידיאלי בשבילך, אני בכל מקרה ניגש ליום סיירות כרגע עושה בשבוע 40 קילומטר בריצה מחולקת. ותאמין לי אחי אני הייתי על משקל של 106 קילו וזה לא נתן לי כלום בסופו של דבר, בפעם הראשונה שהתחלתי לרוץ, אפילו ריצת 2000 לא סיימתי, ובפעם הראשונה שסיימתי עשיתי ב12 דקות, כיום אני 92 קילו ורץ ריצת 2000 ב8 דקות, אפילו פחות, וסוחב בקצב גבוהה גם ריצות הרבה יותר ארוכות (החל מ4 ל10 קילומטר). בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אם תרצה להתייעץ איתי אני אוכל לעזור לך אם תרצה. בסופו של דבר, הכל בראש וכמה אתה שרוט על הצבא ומוכן להגיע ליחידה הזאתי, אני קורע את עצמי ומקווה תוך חודשיים להיות על 88 קילו ולסיים ריצת 2000 ב7 וחצי (נראה לי זה עומד להיות שיא עולם בריצה במשקל כבד :d ) יום טוב, שי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני יתאמן אם אח שלי שיקרע לי תתחת ![]() בהצלחה לנו אחי! |