|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ניגרי ענק - זה שנותנים לך לעשות סיור רק עם מלווה, מה כלכך רע בזה? לדעתי זה טוב כי אפשר לשאול אותו שאלות וכדומה..
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() זה שנותנים לעשות סיור עם מלווה זה בעיקר מסיבות בטיחוטיות ע"מ שמישהו לא יכנס ללא מלווה נוגע באיזה מכשיר או חוטף מכה מאיזה משקולת ותובע את המקום, זאת הסיבה העיקרית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא אמרתי שרע, ונכון מה שאמר שלומי, שהסיבה היא בטיחותית.
באותו יום היא אמרה לי "אם תרצה להמתין רבע שעה שהוא יתפנה ויעשה איתך סיבוב אז אתה יכול לחכות". לא התאים לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מכון אתה עכשיו? ספרינט? יש שם מלאה אנשים?
חחח רציתי להרשם לשם ![]() בראשון יש לך סטייל\שייפ\ספרינט..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא טוב שם ?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תראה אני לא מפונק וצריך לזכור שיש יתרונות לקיסר כמו הבריכה החמה שהיא חופשית (למרות שכמעט לא יצא לי לבלות בה) או הסאונה, שלא לדבר על הבריכה למעלה, בקיץ. אתה גם מקבל לוקר חינם ומגבת, כל זה טוב ויפה. אבל המיכשור ענתיקה, אין משקל חופשי מעל 35 (צריך להרכיב וגם הדאמבלים כל כך ישנים שכבר אין להם חריצים), בערב צפוף רצח, ועל המוזיקה עדיף שלא לדבר. ניסיתי כבר מאה פעמים להגיד להם גם להביא דיסקים, אבל בסופו של דבר תמיד שמים את אותו דיסק מעפן שרץ מהבוקר עד הלילה קבוע, ואם אתה במכון יותר משעה, נגזר עליך לשמוע חמש פעמים את "או בייבי", או איך שקוראים לזבלה הזה. הם גם נורא עיצבנו אותי השנה שלא רצו לתת לי חסות לתחרות, ובכלל נשבר לי מהם. שמעתי שבחמי טבריה מתוכנן שיפוץ רציני וקלאב הוטל גם כן פתחו משהו. כשייגמר לי המנוי אבדוק את האופציות האלה, גם המכון של אריק (בכיכר המסגד) נראה הרבה יותר טוב. היה לי מזל גדול שכל ההכנה לתחרות עשיתי אצל האדמור בבית אייל (שבניגוד להנהלה המטומטמת של קיסר ידעו לזהות פוטנציאל נתנו לי חסות ונהנו ממגה פרסום אחרי התחרות), שם אפשר להינות מש מהאירובי. אתה רץ על הליכון ליגה, מול פלאזמה קטנה, עם אוזניות ומעביר שעה הליכה כמו כלום. בקיסר עם הטלוויזיה העקומה שמחוברת פיראטית לכבלים ובלי ווליום, האירובי זה אשכרא יציאת מצריים. אגב, אתה טברייני? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לפותח האשכול - שייפ המכון הכי טוב בראשון. אין אפילו מה לדבר.
חיטובים גם מכון בן :):):):) אבל הוא במערב ואמרת שאתה גר במרכז. אל תלך לסטייל, תברח משם כל עוד אתה יכול! מכון כמו החדר שלי עם איבזור עלוב. ספרינט איכשהו בסדר אבל גם הוא ככה ככה. קיצר אם יש לך תקציב שייפ הוא האופציה האולטימטיבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בשרתון.. כרגע שרתון זאת האופציה הכי טובה בשבילי, (כי אני עדיין מתחיל) יש בריכה מקורה, סאונה, ג'קוזי, פתוח שישי-שבת עד 6 בערב. דיי ריק שם, כשאני מתאמן בדרך כלל בשעות הערב נמצאים איתי 3-4 אנשים, ובשעות העומס יש גג 12 אנשים שחצי מהם עושים רק אירובי. יש טלוויזיות קטנות על ההליכונים =]] בקשר למכשור, "סביר-מינוס", יש 3 הליכונים, אופניים, סקי, 2 מכשירים לגב, 2 לחזה, 2 לבטן, 4 לרגליים. ספה אחת! וכיסא לבייספס הדאמבלים מגיעים עד 25 קילו, ואין מוט ישר, רק מוט W , שחישבתי ועם כל המשקלים שאפשר לשים בו אפשר להגיע למשהו כמו 140 קילו רק, והספה בלי תופסנים ככה שלדחיקת חזה אתה חייב מישהו שישמור ויביא לך את המוט :\ בעקרון מכון כושר של מתחילים, אבל האווירה וחוסר האנשים ממש טובים בשבילי , יש לי תכנית מגיל גרנות ואני עושה פשוט תרגיל אחרי תרגיל כמו שכתוב ולא יוצא לי מצב שאני צריך לחכות למשהו אז זה מסתדר לי יופי. אם יוסיפו מוט ישר, משקלים, ספה והרחבה לדאמבלים זה יהיה מכון שבאמת אפשר להתאמן בו.. ד"א בקשר לבודישייפ (בכיכר המסגד), המיכשור שם ממש טוב הבעיה היחידה זה העומס הרב.. פשוט מפוצץ שם בכל רגע נתון |
|
![]() |
![]() |