|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יש עוד משהו שהם שחכו לירשום בשביל לפרסם את המוצר ?... עכשיו ברצינות, אני במקומך לא היתי ממש מאמין לכל מה שרשום,אחרי הכל הם רוצים לימכור לך את המוצר, אתה צריך ליראות מה רשום על "סל מס" ניסים וניפלאות,שסה"ב מדובר על קריאטין איטל הסטר+גלוטמין :closedeyes: הווסיב no של ליפני האימון יכול ליתרום לך יותר. מאחר והוא נותן פאמפ לשרירים,הוא מרחיב את ריקמות העור ומאיץ את זרימת הדם לשרירים.. כך שבזמן האימון אתה יכול להגיע לפאמפ חזק יותר!!! ולהרחיב את רקמות השריר יותר!!! נכון זה נישמע מבטיח שכזה ?.. ![]() אבל אני חושב ש-450 ש"ח ל-30 מנות של "ווסיב" "קצת" יקר לא ?...
![]() |
![]() |
#2 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ברצינות שהיתי אצל גיל בחנות בדקתי ורשום 30 servings. בשביל 450 שקל זה הרבה,אני מוסיף עוד 50 ש"ח ומביא כמה "כדורים" ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אני עובד כל חודש מרויח 4000 שקל ואני בקושי מצליח לחסוך.. יש בכלל משהו שקשור לפיתוח גוף והוא זול?חחח הספורט הזה רק מכה כלכלית..אבל יש סיפוק מזה לפחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אחי,המחירים בארץ ממש יקרים שזה הגיע לשיא! אבקות חלבון 350 שקל,ש-בחו"ל עולות רק 125 שקל וזה עוד אחרי שהעלו את המחיר. מוצרים כמו noz,cell mass,ווסיב וכו' אפילו עולים יותר זול מהאבקות חלבון ![]() אם המחירים בארץ היו קצת זולים למשל וואסיב וכו' באיזה 280 ש"ח מלא היו קונים.. אבל אם מחירים כאלה אני מביא וויטמינצ'יק כבר יותר עדיף :closedeyes:
![]() |
![]() |
#6 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
כן אחי.. היתי מת לחיות בחו'ל..להתאמן והתפתח שם.. בארץ התנאים גם הכלכליים וגם כל מה שמסביב מקשים על העיסוק בפיתוח גוף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורוב התוספים והתוספים ה"מתקדמים" גם יותר זולים.. אחח החלום שלי לגור באמריקה, ללכת לחנות וליקנות אבקת חלבון ב-130 שקל ![]()
![]() |