|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ארבל ..אח יקר ... חכיתי הרבה ובסבלנות למשו יכתוב את ההודעה הזאת !
תודה שלקחת אחריות על זה אח שלי ואתה בן אדם ענק ואוהבים אותך ( כמה פעמים כבר אמרתי את זה ) מכבודו של איאל אסור בהחלט להוריד ..בן אדם עם הישגים כאלה הוא רק מעלה את הרמה של כל ישראל ד"א אני שיכור שבקושי רואה את המסך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אבל היתי בגופיה ירוקה פעם הבאה תבוא להגיד שלום ..אתה כלה זמן מעלה תמונות של הגב איך אני אמור לזהות אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חחחח חשבתי שזה אתה והעיקר אילן ומאיר עושים לי "לא זה לא הוא , עזוב..." חחח קיצר סבבה נדע להבא אנחנו החבורה הקולנית מסוף השורה משמאל שצעקו כמו מטורפים כשנאור עלה ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() תמסור את ההודעה הזאת לאייל בבקשה ,הבנתי מנאור שהוא קצת נפגע מהנושא וזה מאוד חבל ,העובדה שלקחנו את נאור כנציג והחלטנו להכניס אותו למשפחה שלנו ,לא אומרת שאנחנו לוקחים עליו קרדיט ,נאור מגיע אלינו בתור מוצר מוגמר ,אנחנו לא מנסים לגרוף את הפירות שלא אנחנו זרענו.
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
והחיבוק הזה חיכיתי לו הרבה ![]() אגב ..מה אתה אומר על תמיר ?? איאל הכין אותו כמו שצריך וגם אוסמה (אם כך קוראים לו ) שקבל מקום שני אחרי תמיר איאל גם הכין אותו ![]() כנראה שאיאל עשה עבודה נהדרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תמיר היה במצב מאוד איכותי ,הישתפר משמעותית מאז IFBB למרות שכבר אז אמרתי לו שהוא נראה טוב ואוסאמה שלקח מקום שני נראה נפלא , כתפיים מעולות.
![]() |