|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תביא דוגו ותן לו בדוגי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סוזוקי אני ממליץ לך לקרוא על שני הסוגים.
מה גם שכלבים כאלה חובה לקנות רק עם תעודות. יש כלבים שיש להם מחלות גנטיות כמו למשל בדוג דה בורדו יש בעיה עם האגן. לצורת האגן יש מספר דרגות מa עד E, כאשר E זה "על הפנים". במידה ואתה קונה כלב כזה לדוגמא אתה צריך לבדוק מי היו ההורים שלו, לדוג דה בורדואים עושים צילום אגן, במידה ושני ההורים בעלי אגן A אין שום סיבה שלולד שלהם יהיה E. בקיצור, אם קונים כלב אז מומלץ להשקיע עוד כמה מאות או אפילו אלף שקלים כדי לקבל את הכלב הטוב ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דוגו ארגינטנו חשבתי וכן אין לי בעיה להשקיע אפילו 1000 שקלים אני דוחה בשביל זה תקעקוע שלי אבל זה יותר חשוב מה שכן אני עדיין מיתלבט ניקרא על שניהם וניראה מה שכן עוד דבר שמבאס אותי אני מיתגייס עוד חצי שנה אז אני עדיין חושב על זה למשל עד עכשיו לא ממש נתתי יחס לכלב שלי ... ואני מצטער על זדה ועכשיו ניקתי אותו מקרציות הכל אתה לא יודע כמה היו לו .. ועכשיו הכנתי לו גם מלונה אני הולך ליקשור אותו לכמה חודשים בתור עונש ( הוא הולך להיסתובב בביצות וזה ובא אם מלא קרציות ) ואני הולך ליקנות לו כמה צעצועים ונחנך אותו קצת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותביא כלב עם תעודות כמו שצריך, אל תנסה לחסוך על זה. דברים זולים עולים ביוקר |
|
![]() |
![]() |