ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
טוב רק עכשיו התעוררתי לכן התגובה שלי מאוחרת , לא קראתי את כל השרשור לכן יתכן שאני יחזור על דברים מסויימים .
היה כיף פשוט כיף גדול באתי עם אשתי והיה גדול . במיוחד לפגוש את כולם אפילו את גרישה אני הראשון שצעקתי גרישה אתמול ואז כולם הצטרפו .
מאחורי ישב כפיר התותח מהחנות ברמת גן איזה ידע יש לנקניק חבל על הזמן .
על ידי ישב Rpg12 אחלה בחור נחמד מאוד .
צר היה לי מעט על האדמו"ר ועומר לנדאו בכל זאת הם כמו אחים שלנו והם לא הגיעו לשלישייה קצת כואב .
הייתה תחרות מצויינת ישבתי ליד גיל גם האולם היה מפוצץ לגמרי , קטע שאף אחד לא יודע בטוח ואני חייב לציין אותו .
בקטגוריה של גדי טורני התותח שזכה ובצדק , לקראת סוף המקצה הוא הרגיש ממש לא טוב וכמעט התעלף אמא שלו ישב שורה מתחתיי והיא שמה לב שבן שלה עוד שניה מתעלף וזה נורא הלחיץ אותה ובצדק לא היה להם מים בכלל לתת לו . כפיר המלך שישב שורה מעליי העביר לי את הבקבוק מים מינרלים שלו אני העברתי את זה לאמא שלו שהעבירה למישל האח שניצח לפני שבועיים אצל אשר . מישל עמד במעבר למטה שתה לו כמע את כל המים בסוף זרק לו בהשטחה ובאלגנטיות את הבקבוק לבמה , את גדי לא עיניין הגביע או התוספים באותו רגע רק הבקבוק מים שנשלח לו משמיים על ידי אחיו הגדול .(כשקוראים את זה , זה לא נשמע משהו צריך לראות את הקטע כדי להבין )
אני יכתוב עוד הרבה בהמשך חייב לזוז .
|
תודה רבה טל.. עכשיו אני יודע מהיכן הגיעו המים, ממש הצלתם אותי, הרגשתי על סף איבוד הכרה.
עכשיו, בדיעבד לראות את הקטע ובדיוק כפי שתיארת זה ממש מצחיק, 10 שניות של פסק זמן במרכז הבמה לוגם מים מינרליים - יכול היה להיות אחלה פרסומת.
ותודה על הפרגוןטל, יצא לי לראות אותך רק בהרף עין, ממש לשניה, מצטער שלא ניגשתי לומר שלום, שוב, כי הרגשתי ממש לא טוב, רציתי רק לנוח.