|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני דווקא לא הייתי רוצה דורבמן, הוא נוטים מאוד לחלות במחלות גנטיות רבות שהן די קטלניות ולכן תוחלת החיים שלהם די נמוכה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא משחק כדורגל הם לוקחים כדורי סל נותנים לו לנגוח הוא מפנצ'ר תכדור עם הנגיחה אם אתה לוקח אותו לחסותך מכל הלב ומשקיע בו הרבה הוא יכול לגדול לך למיימדים גדולים עם מאסת שריר גדולה. כלבים כאלה בנויים לספורט ולכושר ולכן הם בריאים לא נראה לי שכלבים עמידים וחזקים גנטית כאלה יכולים לפתח נטייה למחלות גנטיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אוף דיברת כ"כ הרבה שטויות כרגע שאני אפילו לא אנסה להסביר לך למה אתה טועה למה רוני קולמן כמה שהוא גדול לא יכול להיות שיהיה לו סרטן?? לא יכול להיות שפתאום תהיה לו איזה מחלה גנטית עוד 5 שנים איזה דלקת במעי הגס אנערף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לי רועה גרמני גזעי, מה שבעסה זה הפרבה..
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דוברמנים לא נוטים לשום מחלות...ודווקא דוברמן זה הגזע שממוצע החיים שלו הכי גבוהה...ויש כאלה שהגיעו ל20 שנה גם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואין שום מחלות לדוברמן כמו שכתבת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דוברמנים בעלי סיכוי גבוה יותר לחלות במחלות הבאות: נפיחות במערכת העיכול (Bloat) - מצב של סכנת חיים מחלת שריר הלב (DCM) - פוגעת בעיקר בדוברמנים תסמונת וובלר דליפת שתן כשל כליות מחלות לב ועוד משפט בסיכום הספר: לגזעים מסוימים יש תוחלת חיים קצרה מהממוצע כי הם בעלי נטייה למחלות תורשיות: לדוברמן, לדוגמא, תוחלת חיים קצרה בהרבה מלפודל הננסי, משום שגזע הדוברמן נוטה לחלות בכשל כליות ובמחלות לב. לקוח מתוך הספר - המדריך לטיפול בכלב\ד"ר ברוס פוגל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתרי ילדים מה?? זה ספר כתוב שהעתקתי לך ממנו. ציינתי לך גם למטה את שם הספר, לך לחנות\סיפריה ותבקש את הספר, אתה תראה שזה לא ספר ילדים וזה ספר עם המון המון מידע. אתה מסתמך על כלב אחד שחי עד גיל 20, נו אז מה? אני יכול להגיד לך שיש אנשים שחיים עד גיל 115, נו ו? הממוצע עדיין הוא 77~ או סיני עם זין 25 ס"מ, נו ו? הממוצע של הסינים עדיין הוא 12 ס"מ. |
|
![]() |
![]() |