ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-08-07, 20:05   #1
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

ברירת מחדל עלה והצלח

ראשית, לפני שאומר את דעתי על נאור מבחינה מקצועית, אני חייב לציין שמדובר באדם נעים הליכות, אישיות מדהימה, כאלה שנדיר לראות בתחום פיתוח הגוף בעיקר. אני אומר זאת בהתבסס הן על דברי מכרים משותפים והן על פי שיחה קצרצרה שניהלתי עמו בתחרות Ifbb.
אשריך, נאור, כפי שאמרת זה הרבה יותר חשוב מכל דבר - להיות קודם כל בן אדם ואתה 10.

עכשיו, הדבר העיקרי ששמתי לב אליו בתמונות הוא השיפור ברגליים. לא יודע למה כולם פה ישר מדברים על הרגליים דברים שליליים. בזמנו כשעלו תמונות שלי מתקופת אוף סיזן דיברו כמה אנשים וביניהם אפילו חבר'ה שהתחרו על כך שרגליי קטנות. במוקדמות - לא ראיתי איש בקטגוריה שלי עם רגליים כאלו. אז או שאתם לא מבינים ברגליים בגלל איזושהי השוואה למתחרי האולימפיה או שקשה לכם לנתח ולהעריך מראה לפי תמונות. נאור שיפר את הרגליים משנים עברו וזה היה החלק החשוב בעבורו. על פלג גוף עליון אין בכלל מה לדבר.

נאור יודע גם לתת שואו כראוי, יודע להציג את עצמו מצויין ויש מה להציג. יש לו מתחרים לא קלים ויהיה מאוד מעניין בתחרות הקרובה.

כל הכבוד נאור ואתה לא מבין כמה אני שמח שברחתי ממך וירדתי ל - עד 75.
בהצלחה.
גדי 21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 21:57   #2
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
ראשית, לפני שאומר את דעתי על נאור מבחינה מקצועית, אני חייב לציין שמדובר באדם נעים הליכות, אישיות מדהימה, כאלה שנדיר לראות בתחום פיתוח הגוף בעיקר. אני אומר זאת בהתבסס הן על דברי מכרים משותפים והן על פי שיחה קצרצרה שניהלתי עמו בתחרות Ifbb.
אשריך, נאור, כפי שאמרת זה הרבה יותר חשוב מכל דבר - להיות קודם כל בן אדם ואתה 10.

עכשיו, הדבר העיקרי ששמתי לב אליו בתמונות הוא השיפור ברגליים. לא יודע למה כולם פה ישר מדברים על הרגליים דברים שליליים. בזמנו כשעלו תמונות שלי מתקופת אוף סיזן דיברו כמה אנשים וביניהם אפילו חבר'ה שהתחרו על כך שרגליי קטנות. במוקדמות - לא ראיתי איש בקטגוריה שלי עם רגליים כאלו. אז או שאתם לא מבינים ברגליים בגלל איזושהי השוואה למתחרי האולימפיה או שקשה לכם לנתח ולהעריך מראה לפי תמונות. נאור שיפר את הרגליים משנים עברו וזה היה החלק החשוב בעבורו. על פלג גוף עליון אין בכלל מה לדבר.

נאור יודע גם לתת שואו כראוי, יודע להציג את עצמו מצויין ויש מה להציג. יש לו מתחרים לא קלים ויהיה מאוד מעניין בתחרות הקרובה.

כל הכבוד נאור ואתה לא מבין כמה אני שמח שברחתי ממך וירדתי ל - עד 75.
בהצלחה.
נאור מוסר תודה אישית מעומק ליבו על ההודעה הזאת

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 22:05   #3
barco
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
נאור מוסר תודה אישית מעומק ליבו על ההודעה הזאת
למה הוא לא כותב כאן? :|
barco מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 22:09   #4
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barco
למה הוא לא כותב כאן? :|

בחור עסוק ,סמוך עליי כשיתפנה לו קצת הלו"ז הוא ישמח לכתוב פה ,הוא מאוד אוהב את הפורום וקורא פה קבוע ,הוא פשוט יודע שברגע שהוא יתחיל לכתוב פה הוא יופצץ בשאלות ואין לו לב לא לענות ...אז הוא הוא מחכה קצת עם הכניסה הדרמטית.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 23:03   #5
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

נאור הוא אחד האנשים הכי נחמדים בספורט, פשוט חמד של בחור, בעל לב זהב, ואין עליו אגורה של פוזה.
תמיד שמח לעזור, תמיד מחייך, תמיד אדיב, תמיד מפרגן.
זה לא דבר מובן מאליו, יש בספורט הזה לא מעט אנשים שהם אנטיתזה להתנהגות הזאת, ואתמול הייתה לי שיחה ארוכה מאוד עם ארבל בעניין הזה, כששנינו מסכימים לגבי אותם אנשים.
ככל שיירבו אנשים כמו נאור בספורט שלנו, ככה הספורט יתקדם מהשוליים לקונצנזוס.

ברמה המקצועית: התמונות לא מתחילות אפילו לספר עד כמה הבנאדם תותח.
מי שלא ראה אותו במציאות לא יבין.
מבחינת פלג גוף עליון, הוא אולי הטוב בישראל היום.
לגבי הרגליים, אני מסכים עם מה שאופיר אמר - בגלל שהגוף העליון כל כך מאסיבי הרגליים, למרות שיפור מעולה, קצת מאחורה.
אבל זה לא משהו שבחור נחוש ומקצועי כמוהו לא יוכל לסדר באוף סיזן הבא.

נאור ידידי, הרבה בהצלחה בתחרות, מחיאות הכפיים שלי כבר מובטחות לך ואני מאחל לך שתיקח גם את אלוף האלופים (לגבי הקטגוריה שלך אני מניח שגם אתה יודע שזה די מובן מאליו).
כל מה שיש לי לאחל לך זה...שתמשיך שתמשיך שתמשיך.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 11:55   #6
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
נאור הוא אחד האנשים הכי נחמדים בספורט, פשוט חמד של בחור, בעל לב זהב, ואין עליו אגורה של פוזה.
תמיד שמח לעזור, תמיד מחייך, תמיד אדיב, תמיד מפרגן.
זה לא דבר מובן מאליו, יש בספורט הזה לא מעט אנשים שהם אנטיתזה להתנהגות הזאת, ואתמול הייתה לי שיחה ארוכה מאוד עם ארבל בעניין הזה, כששנינו מסכימים לגבי אותם אנשים.
ככל שיירבו אנשים כמו נאור בספורט שלנו, ככה הספורט יתקדם מהשוליים לקונצנזוס.

ברמה המקצועית: התמונות לא מתחילות אפילו לספר עד כמה הבנאדם תותח.
מי שלא ראה אותו במציאות לא יבין.
מבחינת פלג גוף עליון, הוא אולי הטוב בישראל היום.
לגבי הרגליים, אני מסכים עם מה שאופיר אמר - בגלל שהגוף העליון כל כך מאסיבי הרגליים, למרות שיפור מעולה, קצת מאחורה.
אבל זה לא משהו שבחור נחוש ומקצועי כמוהו לא יוכל לסדר באוף סיזן הבא.

נאור ידידי, הרבה בהצלחה בתחרות, מחיאות הכפיים שלי כבר מובטחות לך ואני מאחל לך שתיקח גם את אלוף האלופים (לגבי הקטגוריה שלך אני מניח שגם אתה יודע שזה די מובן מאליו).
כל מה שיש לי לאחל לך זה...שתמשיך שתמשיך שתמשיך.
אני מסכים איתך לגמרה שהוא ישפר את הרגלים אבל איך אומרים הרגלים חלק חלש ולא משנה מה הוא יעשה הם תמיד ישארו חלש לשאר הגוף לא אמרתי שהם לא ישתפרו ויגדלו אבל יחסית לשאר הגוף הם ישארו תמיד קטנות ובחוסר פרופרציה וזה מעצבן!
אבל בכל מקרה אני חושב שנאור זיו אחד המפתחי גוף ברמות הגובהות בארץ
ושהיה לו בהצלחה בתחרות בכל מקרה
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה