|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() הבנאדם נראה בנזונה , פשוט סוף הדרך
אין כל רע בלהעביר ביקורת בונה,במיוחד אם היא באה במנימה חיובית ונעימה
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ולנושא! נראה ענק! באמת אחד הפייבוריטס.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אנחנו נראים לך שופטים? ומה הקשר לתחרות? פרסמוסרטון של הבנאדם ואנחנו סה"כ אומרים את דעתנו על מה שאנחנו רואים אני הרי לא המאמן ולא הזתונאי שלו ולא אומר לו איך להתכונן לתחרות אז מה הקשר לעזעזל לתחרות? אני אמרתי לו "ואללה נאור תוסיף מאסה ברגליים לפני התחרות"? לא! אז מה הקשר?
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() פשוט ענק! ידיים ענקיות+גב ענק ומרשים,חזה יפה,בטן מפלצתית וכמובן כתפיים וטרפזים ענקיים!
לגבי הרגליים-נכון,הם קטנות אבל קטנות יחסית לפלג הגוף העליון,בואו לא נשכח את זה. נאור בפלג הגוף העליון פשוט ענק ובכלל בגלל שהוא נמוך זה יוצר רושם שלילי על הרגליים.אני זוכר את נאור מהתחרויות שלנו יחד בשנת 2004 והלאה ואני רואה שהוא היה מודע לבעיה שלו(הרגליים)התייחס אליה ברצינות והיום אנו רואים שיפור משמעותי ברגליים והיד עוד נטוייה. נאור בחור מאוד רציני בתחום ובכלל בתור בנאדם הוא אחד הבודיבילדרים היותר נחמדים והוא תמיד אוהב לעזור ולתת עצות, הוא פשוט חי את פיתוח הגוף בנשמה. יצא לי לשוחח איתו היום לפחות חצי שעה על נושא התחרות ולמדתי ממנו הרבה.נורא שמחתי והייתה לנו שיחה מאוד טובה. אצרף כמה תמונות שלנו יחד מתקופת המסה בחורף האחרון. נאור, שיהיה בהצלחה תותח! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() מי שכבר למד להכיר אותי יודע שאני מעורבב בתחום ופגשתי את כולם בכל הרמות .
היו לי מספר רב של שיחות רצניות עם נאור זיו וגם ערכתי עליו ראיון במדור כרטיסי ביקור שלנו עוד לפני שהוא היה נציג רשמי של ישראל בודי . בקשר לאופי והאישיות שלו : פשוט איש טוב ,ויקר , חם ,ונעים הליכות , מאוד מלומד ויש לו ידע כללי רחב על המון תחומים. ולא רק בספורט פיתוח הגוף , מאוד אוהב לעזור ,וללמד ולחלק, את היידע שלו לכל מי שמעוניין ללמוד. בקשר למבנה גופו , יצירת מופת שפסל הוציא מסלע יוקרתי מפוסל על כל פרטיו . מבנה גופו דומה ומזכיר מאוד את פרנקו קולמבו מר אולימפייה בשנים 1976 ,1981 במיוחד בגב . ידוע שעמית ספיר ירד קטגורייה במר ישראל של IFBB רק כדי לא לעמוד מול נאור זיו שבסוף לא התחרה ובצדק . אך אילו היה עומד נאור מול עמית לדעתי ולדעת מומחים רבים ששוחחתי עימם על כך אמרו שנאור היה מנצח לא בקלות אבל היה מנצח ללא ספק . כבוד רב ולעונג להתהדר בספורטאי כזה בסגל שלנו . ולמי שטרם קרא הנה הראיון שערכתי עם נאור זיו מתוך כתבה זו ניתן ללמוד על אופיו המיוחד של מר ישראל לשנת 2007 ב"ה . http://www.israelbody.com/showthread.php?t=11123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל הביקורת לא באה ממקום בונה ברוב המקרים להגיד "החזה אחד שלו יותר גדול מהשני " זה לא ביקורת בונה , זה קטנוניות שאין לה מקום בשירשור שנפתח כדי לתת לבן אדם ריספקט ,ולפתוח לו את הדלת לישראל בודי.
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
כאילו הוא באמת יגיד "וואלה אמרו שהחזה שלי יותר גדול בלה בלה אז אני לא אכנס לישראלבודי" הערות בונות מביאים על כולם, על מישהו שנראה על הפנים ועל מישהו שנראה מיליון דולר. במיוחד בסוג ספורט הזה. מי שלא יודע לקבל ביקורת שימצא לעצמו תחום אחר לעסוק בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ארבל עם כל הכבוד שלי אליך ובאמת שיש כבוד לא צריך לחפש אתה לא מצפה לפתוח פוסט בקהילה גדולה כמו שלנו ולראות רק" ואללה נאור אתה מושלם"....שמע הבנאדם תותח , באמת שהוא הביא בהתקדמות , ואני הגבתי לו על זה במלוא הכבוד בתגובה הראשונה שלי אני לא חושב שיש משהו רע בלהגיד שעם עבודה נוספת על X הוא יראה מיליון דולר ....הרי זה לא שאנחנו ממציאים , או מזלזלים בו ..פשוט נותנים את חוות דעתנו (אמנם הלא מקצועית אבל בכ"ז)
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |