|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהוא ויהוה שלו יבואו לעמוד במחסומים וישמרו עלינו ויחיו בגלל שהם שומרים מצוות. פשוט בושה. ממש הסתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כרגיל כל מי שקילל פה את הרב עובדיה אם כל הטעות שהוא עשה וימשיך כנראה לעשות לא יודע
שאסור לקלל רבנים ובטח שלו לאכל להם למות עכשיו גם אני מסכים איתכם פה זה ביזיון מה שהוא אמר אבל אתם הולכים שדודים לרגליי התיקושרת הם רוצים שתקללו אותו הם רוצים שתישנאו אותו הם רוצים כי אז זה משקף את כל היחס שלכם כלפי דתיים אפילו שתגידו לו עדיין זה ישפיע בתת מודע שלכם אם כמה שהרב עובדיה עושה שטויות ואני לא מי מערציו אבל יש דברים שאתם לא יודעים לגביו ושאני לא יציןן פה כי אתם רק תימצאו דרך אחרת להכפיש לזלזל לקלל אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני לא כלכך מעריץ את הדיעות שלו או אותו אבל התקשורת רושמת הרבה שטויות ולא צריך ישר לקפוץ ולהאמין לכל דבר ...סתכלו מה התקשורת רושמת על פיתוח גוף בכתבות בזמן האחרון נכון בולשיט?הם רושמים שאבקות זה סטרואידים וכל החרטות האלה ואנחנו יודעים שזה שטויות ולא מתרגשים מזה רק טוענים כמה שתקשורת מפגרת אז אם הם מגזימים ומתנהגים כמו מפגרים בנושא אחד תהיו בטוחים שגם בשאר הם יעשו אותו דבר! הכל בישביל רייטינג מסריח ובישביל שעוד אנשים יקראו את השטויות שלהם ושהם ירוויחו מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עעפ"י חוקים ומצוות, לא רק 10 הדברות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
החוקים שהם עשרת הדיברות זה מה שהאלוהים נתן וזה מה שצריך לפי דעתי. זה הכול. לא צריך יותר מזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |