|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() רבותיי בואו ניכנס לפרופורציות.
הרב הוא יליד 1920, הדעות והאמונות שלו שונות מאיתנו, ולדעתי גם דרך ההתבטאות. לדעתי הייתה פה תקלה רצינית, אני לא חושב שהוא התכוון לזה ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה שכן חייבים להודות שיש כאן הסטה.
הבן אדם טוען שאם לא תשמור מצוות תמות בשרותיך הצבאי, יש כאן הסטה לשמירת מצוות. הוא משתמש באמצעי של איום והפחדה על מנת להשיג עוד מאמינים שזה נקרא בימנו הסטה. בנוסף לזאת הוא מציג את האירוע בדרך שנוחה לו, החיילים לא מתו כי הם לא שמרו מצוות ( למרות שאי אפשר להוכיח את זה) אלה בגלל מחדלים אלו ואחרים שהיו שם.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זו הדרך חיים שלהם ואנשים נכנסים לזה מבחירה. ומאיפה יש לך את הידע להגיד שזו שטיפת מוח יותר מאשר ללמוד אקולוגיה בבצפר ? שוטפים לך את המוח לגבי איכות הסביבה. אותו דבר. ואמרת על ילדים דתיים, וואלה, תבוא לבית כנסת בשבת תראה ילד שר לכה דודי שמח כולו, תבוא בחנוכה שרים שירי חנוכה וכנ"ל בפורים ופסח, אני מבטיח לך, אתה תאכל את המילים שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
|
![]() ציטוט:
זאת הסתה לשמה! למה הם לא מקבלים את האמרה "צדיק באמונתו יחיה"?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשדתי בא ואומר משהו כל הארץ קופצת, שחילוני עושה את זה לאף אחד לא אכפת ואפילו מזלזלים בו וצוחקים עליו. אתה רואה פה אובייקטיביות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו שלהכריח ילד דתי ללמוד בבית ספר חילוני זו כפיה, אמנם לא דתית אבל עדיין כפייה. ציטוט:
ציטוט:
כשבנאדם אומר דבר כזה, אתה לא תגיד לי אם זה זכותי או לא להתלהם עליו או לא, ר"ע ג'קו אייזנברג והפליטות פה שהיו לו לפני שנה, ביומיים הוא הוריד מעצמו את כל מה שהוא בנה במשך כחצי שנה בערך. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם הזה כול החיים שלו מבוססים על להביא כמה שיותר אנשים לדת אין לו תועלת אחרת אפילו מה שהוא אומר לא מבינים הוא צריך תורגמן הוא משתמת בבילון עברי -חסידי
![]() |
![]() |
#30 | ||
|
![]() ציטוט:
נראה לך שהם בוחרים להיות בישיבה רחוק מהמשפחה? פייייי... כשאתה לומד אקולוגיה, לא אומרים לך כל הזמן "תנקו! תשמרו על העולם!", מסבירים לך הכול ואתה תעשה עם זה מה שאתה רוצה, בבית ספר חרדי אומרים לך ככה וככה ואתה צריך לעשות ככה וככה! אומרים לא להסתכל על בחורות, לא מסתכלים. אומרים לאכול רק כשר, אוכלים רק כשר אפילו אם המאכל הוא לא חזיר ולא חלב נוכרי. ועוד מלא שטויות שהמציאו עם השנים. המצווה שצריך לקיים זה רק מה שקיבלנו מאלוהים- עשרת המצוות. הורגים אותי המצוות של היום! בצאת השבת צריך לשבת על בקבוק יין? WTF?!
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כפיה דתית בתי ספר בחול לומדים אבולציה דארווין אנחנו לומדים שהעולם נברא בידי ה' וכול הצדיקים האנשים הכי חכמים היו אלו שהאמינו בו הכי הרבה
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מילא הוא היה מוכיח איך שהוא שזה קשור לשמירת מצוות
אבל אין לו אפילו ביסוס. זה כמו שחיילים ימותו ואני יגיד שזה בגלל שהם לא חיטטו באף שהם קמו בבוקר, אז זה אומר שבגלל זה הם מתו?!
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא עושה את זה הם רק עושים את זה
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי אז לרגע אחד הרב עובדיה מכובד אבל לרגע השני כל החרדים חארות ? ואתה אומר שטומי לפיד לא היה איש ממעמד מכובד ? איפה אתה חי אחי ? תקרא לזה חוצפה, הוא מבחינתו לא בא לדחוף את עצמו אלא לעזור. אני שוב מדגיש, מבחינתו חיילים מתים בגלל הסיבה הנ"ל, והוא מנסה לבוא ולתקן, לא להצביע אצבע מאשימה. אני לא אגיד לך את הזכויות שלך אבל אני בהחלט אצביע על התקשורת שכל דבר שאדם חרדי ממעמד זה או אחר אומר היא מנסה להפוך את זה לאימרה מתוקשרת וכמובן שאם אפשר אז על הדרך להאשים חרדי או שניים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה, איך אתה בטוח שאין דתיים שמכריחים אותם ללכת לבית ספר חילוני ? זה שזה לא מתוקשר זה לא אומר שזה לא קורה, זה רק אומר שמנסים להאשים בהכל את הדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון לאבולציה יש הוכחות ויזאוליות והגיוניות וזה באמת איך נוצרת דרך קוף לא דרך מגע קסם אין דבר כזה קסם ודבר שני אין דתים שלומדים לא מרצון בבית ספר חילוני
![]() |
![]() |
#37 | ||
|
![]() ציטוט:
איך אתה יודע שיש דתיים שהם הולכים בעל כורחם לבית ספר חילוני? דרך אגב, יש הבדל ענק בין דתיים לחרדים כאשר החרדים הם החארות המלוכלכים והדתיים הם סתם מגניבים.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויזואליות והגיוניות ? אתה יודע מה התאוריה של המפץ הגדול ? איזה + ו+ או + ו- או - ו- התנגשו ובובום. מאיפה אלה הגיעו ?! ואני רוצה לראות הוכחות ויזואליות של חד-תא שמתפתח למשהו. תראה לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=6
![]() |
![]() |
#40 |