|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תשמע אחי בתור חבר בפורום אתה צריך לדאוג לשאר החבר'ה..ולדאוג לנו לכוסיות (לא שחסר לנו אבל אתה תשיג הרבה נגיד ככה חחח)
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() אם הדיון הזה ממשיך מעבר לדיבור על הגוף שלו אני נועל אותו, אזהרה אחרונה.
|
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() אז בשביל שלא הוא ינעל וישאר על המסלול התקין הינה עוד תמונה
![]() וזו פשוט בגלל שהתחשק לי ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז יאלה אחי זרוק לנו עצם ! ותילך לדוגמנות יגנוב תעשה בוקים טיטחן כסף אבל להגיד לך "סטרייט" אני מעדיף ללכת יותר בכיוון של בודי בילדינג ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועצה קטנה אל תיתיחס פה לכמה אנשים שאני לא יכתוב תכינוי שלהם יש תמיד את אלה שמחפשים תרע באנשים ותמיד מבאים בקטנות אל תיתיחס אליהם אני גם תמיד רציתי לצאת למועדנים אבל אני ביישן מאוד וזה מזה מבאס אותי לא שיש לי במה להיתבאס טוב עזוב ![]() וחוץ מזה אחי אני גם בדעה כמוך ריקוד זה אומנות !!!! תמיד רציתי לילמוד אבל כרגע אין לי זמן ואין לי שקל על התחת ואני גם עובד עבודה שחורה ![]() כל מקרה אחי המון המון בהצלחה גם בעבודה וגם בתחום שאתה רוצה להיות בו באמת בהצלחה [ נב: מקווה שתצליח להבין מה כתבתי בלי הפסקים וזה אני יש לי בעיה בקטע הזה רק תעבוד רגליים !!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |