|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בגדול הגוף שיש לך זאת השאיפה שלי.
מה שכן באמת מגעיל אותי הקטע הזה שאתה דו\תלת מה שזה לא יהיה.. אבל זה בכלל לא קשור לנושא של האשכול. זאת פשוט ההשקפה שלי. באמת סחטן על הגוף! |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש גב,טרפזים,כתפיים,רגליים. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תשמע כל אחד מתעסק במטרה שלו, גיימר המטרה שלו היא להיות כמה שיותר גדול אני מניח, ולFFF העיקר זה להיות כמה שיותר חטוב אך בהחלט להיות עם מאסה. בסופו של דבר זה כל אחד לטעמו שלו.. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תשפוט לפי התמונות האחרות. בכל אופן לא אמרתי שאין לו גוף יפה, חוץ מזה שאין כזה דבר יפה בכלל, יפה זה בעיני המתבונן. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() ולכל הליצנים שחושבים שאני לא יכול לדגדג להם תביצה כי אני לא סטרייט תחשבו שוב ובוא נגיד שמכות שלי זה לא אני לבד ואני לא פרייאר של אף אחד ומי שמכיר אותי כבר יודע לתת לי כבוד אני לא ערס ממש לא פשוט לא סובל פרימיטיבים
|
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() Fff מספיק עם הפרובוקציות, זה ברור ששמת את התמונה עם הקוקסינל בשביל לחמם את הרוחות כאן כמו אז בשרשור של מצעד הגאווה.
אתה מוזמן להיות חלק פעיל בפורום אבל בפורון זירת הגולשים מציגים תמונות של גוף, לא תמונות ממסיבות וכל דבר שיש בו משהו אחר להתייחס אליו חוץ מהגוף שלך. אני מבקש ממך להפסיק את ההתנהגות הזאת, אל תספר על הנטיות שלך פה זה גורר ויכוחים וזה לא העניין בכלל בפורום זירת הגולשים , אם זה ממשיך אני פשוט נועל את האשכול הזה. פה מדברים רק על הגוף וזהו. |
![]() |