|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() [quote=Psychopath]
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
המממ מה אני יגיד לך... אפעם חוץ מאימא שלך לא יגיד לך : זה לא צורה! זה לא מכובד ! פויה! וזאת דרך מעולה להשיג זיונים ואם הכסף טוב (כמו שנדמה לי) ובמילא בסה"כ רוקדים זאת יכולה להיות עבודה מעולה אם לא בין הטובות. חוץ מזה זה לא שהוא גבר בין 35 עם ילדים ואישה.. אפשר להינות וכאילו כל מה שאנחנו עושים זה שיא התרבות. אני אישית לא הייתי עובד בדבר כזה.. צריך להיות אדם מאוד מסוים עם הרבה שואוו ופוזה וזה לא אני. FFF: ככה חשבתי ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() [quote=Psychopath]
ציטוט:
אולי אתה לא יודע להתנהג בחברה מתרובת מה לעשות לא תלמדתשאר במקום שאתה נמצא בו. בקשר לFAGE FAGE FAGE. תשכב עם מי שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, כשתקבל HIV פוזיטיב אל תבכה טוב?? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
אני מתערב איתך שיש לי יותר כבוד לאנשים שמגיע להם כבוד. זה שאני מסתכל על דברים בצורה אחרת (והגיונית לטעמי) זה משהו אחר, אתה יכול להגיד שלא נראה לך, שאתה לא חושב כמוני אבל לא לתקוף כמו ערסס ! כל הודעה שנייה שלך מתחילה ב"בואנה חמוד", ממש שיא התרבות