|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה שלך להשאיר את הכמות החלבון המלאה .
פחממות אתה יכול להוריד מעט מהכמות החלבון הבלתי מלאה יפצה מעט על הפחממות.
__________________
הרצון הוא הכוח למחשבה ,המחשבה היא הכוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זהו זאת בדיוק השיטה של גיל. חלבון לא מלא אין לו חשיבות, במידה ויש עודף ממנו אז הוא מומר בכל זאת לפחמימה ואז לשומן. כמו כן יש עדיפות לחלבון כי יש לו יותר "דרך" לעבור עד שהוא יהפוך לשומן.
בכל אופן אלו הערכים של התפריט נייטרליות שלי: (אני שוקל 61): שומן: 40 פחמימה: 300 חלבון: 181 חלבון מלא: 136 סה"כ קלוריות: 2284 הקטע שאם הולכים לפי יחסים אז היחסים שלי הם: 57-35-8 והיחס צריך להיות 55-30-15.. אז צריך להוריד חלבון ולהעלות שומן! הקטע שאני לא יכול לגעת בחלבון המלא כי הוא בול 2.2 ואני צריך להוריד אז את הלא מלא! ואז באה הבעיה שאם אני מוריד מהלא מלא אז אני מוריד פחמימות!!! איזה ברוך :\ |
![]() |
![]() |