ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-07, 12:01   #1
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Raffib
קצת מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם .
גם אני מגיע לנאבבא ואולי הפעם אצליח לראות ולהכיר את כולם. ב-IFBB לא נתנו לרדת למתחם התחתון של המתחרים ובגלל שהייתי צריך לחזור לצפון לא יכולתי לחכות הרבה מדי (חיכיתי בחוץ משהו כמו חצי שעה ראיתי את מישל מצטלם עם כל מי שביקש, כל הכבוד לו).
גיל אמר לי שהפעם נוכל לשבת כולם ביחד, ואני כבר רוצה להכיר את כל החברים כאן.

DI-BOL, בהצלחה אני בטוח שתתברג במקום טוב אפילו בקטגוריה של עד 75 ק"ג.
בכלל בהצלחה לכל המתחרים.
אני מקווה שהנציגים של ישראל-בודי יתנו לשארהמתחרים בראש ושוב נוכיח מי הגוף שמכין מתחרים הכי טוב בארץ .

אני מסכים עם ניגרי שכל נושא הדרכת חד"כ ירד לזנות, גם בקורס שלי היו אנשים שאין להם מושג ושבחיים שלהם לא היו בחדר-כושר (וכנראה שגם לא יהיו) כגון מדריכות אירובי, ספינג וכד', אבל החוק מחייב אותם לעבור את הקורס.

לגבי עבודה בח"כ, יש הרבה חדרי-כושר שהופכים את המאמנים לעבדים תמורת גרושים למרות שהם חדרי כושר ממוצעים ומטה. גם לי הציעו עבודה בחד"כ בצפון, אבל כשאמרו לי מה הם נותנים, אמרתי שעדיף לי לאמן ללא כסף ולקבל אפשרות להתאמן בחד"כ בחינם (יש לי עבודה עיקרית ואימון בחד"כ זה עבודה משנית עבורי) ולעשות אימונים אישיים במקום.

רק לידיעתכם, הבנתי שגם נושא האימונים האישיים הולך להתמסד ורק מי שיעבור קורס מסודר יוכל להעביר אימונים אישיים.
תן דוגמאות מה אמרו לך?
ישן 23-08-07, 12:29   #2
Raffib
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלRaffib

כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
ברירת מחדל לא הבנתי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MagneZium
תן דוגמאות מה אמרו לך?
מה אמרו לי לגבי מה ?
ישן 23-08-07, 20:46   #3
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
מה אמרו לי לגבי מה ?
"לגבי עבודה בח"כ, יש הרבה חדרי-כושר שהופכים את המאמנים לעבדים תמורת גרושים למרות שהם חדרי כושר ממוצעים ומטה. גם לי הציעו עבודה בחד"כ בצפון, אבל כשאמרו לי מה הם נותנים, אמרתי שעדיף לי לאמן ללא כסף ולקבל אפשרות להתאמן בחד"כ בחינם (יש לי עבודה עיקרית ואימון בחד"כ זה עבודה משנית עבורי) ולעשות אימונים אישיים במקום"

בקיצור התנאים של העבודה שדרשו
ישן 23-08-07, 21:21   #4
Raffib
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלRaffib

ציטוט:
"לגבי עבודה בח"כ, יש הרבה חדרי-כושר שהופכים את המאמנים לעבדים תמורת גרושים למרות שהם חדרי כושר ממוצעים ומטה. גם לי הציעו עבודה בחד"כ בצפון, אבל כשאמרו לי מה הם נותנים, אמרתי שעדיף לי לאמן ללא כסף ולקבל אפשרות להתאמן בחד"כ בחינם (יש לי עבודה עיקרית ואימון בחד"כ זה עבודה משנית עבורי) ולעשות אימונים אישיים במקום"

בקיצור התנאים של העבודה שדרשו
אהה, 23 ש"ח לשעה, כל האימונים האישיים חייבים לעבור דרך ההנהלה.
אסור לאכול בזמן המשמרת, אלה עם אין מתאמנים בחד"כ
המדרך אחרי על ניקיון החד"כ וצריך לנקות ולסדר אותו בסוף כל משמרת וכן את חדרי החוגים
המדריך צריך להכין את חדרי החוגים לפני כל חוג

מספיק רע לא ?
ישן 23-08-07, 22:11   #5
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
אהה, 23 ש"ח לשעה, כל האימונים האישיים חייבים לעבור דרך ההנהלה.
אסור לאכול בזמן המשמרת, אלה עם אין מתאמנים בחד"כ
המדרך אחרי על ניקיון החד"כ וצריך לנקות ולסדר אותו בסוף כל משמרת וכן את חדרי החוגים
המדריך צריך להכין את חדרי החוגים לפני כל חוג

מספיק רע לא ?
המשכורת סטנדרטית
יש כאלו של 25 לשעה ויש כאלו של 23
אממ ברור שאימונים אישיים צריך ליידע את ההנהלה כי זה מתחלק באחוזים חלק לך וחלק להנהלה ככה זה עדיין אתה עושה אימון אישי בחדר כושר שלהם
נקיון גם באיזשהו אופק אפשר להבין אותם לא אמרו לך לעשות שטיפה עם מגב וכאלו אבל ניירות מהרצפה וכאלו
חוץ מהקטע של האוכל זה לפי דעתי צריך לתת למאמן לאכול מתי שהוא רוצה חוץ מזה יחסית סבבה אני חושב
ישן 24-08-07, 08:19   #6
Raffib
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלRaffib

ציטוט:
המשכורת סטנדרטית
יש כאלו של 25 לשעה ויש כאלו של 23
אממ ברור שאימונים אישיים צריך ליידע את ההנהלה כי זה מתחלק באחוזים חלק לך וחלק להנהלה ככה זה עדיין אתה עושה אימון אישי בחדר כושר שלהם
נקיון גם באיזשהו אופק אפשר להבין אותם לא אמרו לך לעשות שטיפה עם מגב וכאלו אבל ניירות מהרצפה וכאלו
חוץ מהקטע של האוכל זה לפי דעתי צריך לתת למאמן לאכול מתי שהוא רוצה חוץ מזה יחסית סבבה אני חושב
תראה, זה גם האוכל וגם סידורי החדרים של החוגים האחרים שלא קשורים לחד"כ (מה המדריך ספינינג/ג'ודו לא יכול לסדר לעצמו את החדר לפני שהוא מתחיל) ויש עוד כל מני דברים קטנים שלא הזכרתי (כמו אחזקה של מכשירי החד"כ, כמו שחובתך לעשות שיעור בטן מרוכז לכל המתאמנים (מי שרוצה כמובן) במידה והמשמרת שלך נופלת בערב וכד') בנוסף לכל זה צריך להחשיב את זה שהחד"כ ממש קטן וצפוף ולפעמים כשהוא ממש מלא זה סיוט (בעיקר שיש הרבה ילדים שחושבים שהם יודעים הכל). ולכן, בתור אחד שיש לו עבודה קבועה, זה נראה לי משכורת נמוכה מאוד יחסית לתמורה, אבל כנראה שזה מה שמשלמים בתחום וחבל. אני מבחינתי וויתרתי כי לא שווה לי משכורת כזו, עם שכר כזה לשעה כאשר ייצא לי לעבוד משהו כמו 4-5 שעות בשבוע יצא לי כ-400 ש"ח בחודש לא שווה לי המאמץ של התיאום מס עם העבודה הקודמת.
אני מלבד העבודה העיקרית שלי עושה אימונים אישיים וממש מרוצה
ישן 24-08-07, 12:08   #7
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
תראה, זה גם האוכל וגם סידורי החדרים של החוגים האחרים שלא קשורים לחד"כ (מה המדריך ספינינג/ג'ודו לא יכול לסדר לעצמו את החדר לפני שהוא מתחיל) ויש עוד כל מני דברים קטנים שלא הזכרתי (כמו אחזקה של מכשירי החד"כ, כמו שחובתך לעשות שיעור בטן מרוכז לכל המתאמנים (מי שרוצה כמובן) במידה והמשמרת שלך נופלת בערב וכד') בנוסף לכל זה צריך להחשיב את זה שהחד"כ ממש קטן וצפוף ולפעמים כשהוא ממש מלא זה סיוט (בעיקר שיש הרבה ילדים שחושבים שהם יודעים הכל). ולכן, בתור אחד שיש לו עבודה קבועה, זה נראה לי משכורת נמוכה מאוד יחסית לתמורה, אבל כנראה שזה מה שמשלמים בתחום וחבל. אני מבחינתי וויתרתי כי לא שווה לי משכורת כזו, עם שכר כזה לשעה כאשר ייצא לי לעבוד משהו כמו 4-5 שעות בשבוע יצא לי כ-400 ש"ח בחודש לא שווה לי המאמץ של התיאום מס עם העבודה הקודמת.
אני מלבד העבודה העיקרית שלי עושה אימונים אישיים וממש מרוצה
השאלה היא למה לעשות בכול השבוע סך הכול 5 שעות עבודה?
משמרת אחת צריכה להיות משהו כמו 6-8 שעות וזה ביום
ככה 6 פעמים בשבוע
זאת לפי דעתי אבל עם יש לך גוב אחר ואתה מרוצה אז בשביל מה הדיבורים
תגיד עם לא איכפת לך מה הגוב שלך כרגע?