|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
our lady peace my chemical romance evanescence linkin park korn alter bridge 3 days grace Red Hot Chili Peppers papa roach avenged sevenfold creed stained guns 'n' roses anouk green day bon jovi nickelback tesla kiss ac\dc bullet for my valentine הכי כבד: killswitch engage |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנגינה שם כלכך עלובה חוסר תיאום אם הסולן evergrey להקה מדהימה... ממליץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה?! זה השיר הכי יפה שלהם לדעתי. אני ממליצה לך לשמוע עוד כמה שירים שלהם ואז להחליט אם אתה אוהב או לא. יכול להיות שלא אהבת את השיר הספציפי הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תיראי אני חושב שכדי להבין שיר צריך לישמוע כמה פעמים את זה בכלל לא הייתי מסוגל זה נישמע כאילו הם מזייפים את המוזיקה של עצמם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח"כ פתחתי ליריקס, הבנתי מה הוא אומר, שמעתי עוד כמה פעמים, התרגלתי ובסוף אהבתי =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני שומע הרבה להקות מגוונות מכל הסוגים מהקלאסיקה עד הnew metal זה new metal גרוע הלהקה שעושה את new metal הכי טוב זה Disturbed בנתיים לא שמעתי אף להקת ניו מטאל שמישתווה להם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיסטרבד ה-תותחים בניו מטאל!!! לא ניסיתי להשוות אפילו את קילסוויטצ' אבל גם הם טובים, לא יודעת, בכל אופן, אני אוהבת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מטאליקה בגלגל"צ!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() עוד להקה שאני מאד אוהב, DevilDriver
יש פה איזה שיר אחד מאד חביב מהאלבום החדש שהם הוציאו, These Fighting Words: http://youtube.com/watch?v=k4iRGJeYB_M ועוד שיר מאד מוכר שלהם מאלבום ישן יותר, Hold Back The Day: http://youtube.com/watch?v=k4iRGJeYB_M מה אתם חושבים? P:
![]() |
#10 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
our lady peace my chemical romance יש שיר יפה שאני אשמע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את אוור ליידי פיס אני אוהבת במיוחד. אני מתפלאת שאתה לא מכיר את מיי כימיקאל הם די מפורסמים ב.אמ.טי.וי. יצא להם עכשיו אלום שלא מפסיקים לטחון אותו גם בגלגל"צ. מכיר את השיר:ווי'ל קארי אוןן ווי'ל קארי אוןןןןןןן (welcome to the black parade) אוור ליידי פיס אני אחפש לך כשאני אהיה בבית שירים מיוטיוב.פשוט אני בעבודה ויש פה חסימה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
עריכה: שיר יפה אבל הזמר ההומו מעצבן אותי:dry: |
|
![]() |