|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סיידררר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חחח...קרא לי בפנים עם ווסאבי (הדבר של היפנים הזה, קוביה מילימטר על מילימטר, הדבר הכי חריף בעולם הצמח הזה)
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() זה מזכיר לי סוג של עץ שראיתי בעבודה שאחד שעובד שם אמר לי לא לגעת בו בגלל שהשרף שלו שורף את העור. הוא אמר שהוא נגע בוא ואז נגע בפנים והוא קיבל כוויה
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() שניכם משחקים אותה קשים להשגה...כנסו כבר למיטה! אלק לוגיסטיקה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סוג'גון הוא המלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() חתכתי פעם אחת פלפ ירוק חריף.. וגרדה לי העין...
ברוב טיפשוטי התחלתי לגרד את העין עם היד שהחזקתי בפלפ.. כשחתכתי ![]() התחלתי לצרוח בכל הבית.. חחח כולם נבהלו חשבו בהתקף אפילפסיה רצחני .. התחלתי להשתגע על השטיח אף אחד לא התקרב אלי.. ![]() נכנסתי למקלחת.. דחפתי את הדוש לתוך העין ופתחתי את הברז... כנראה שאותו יום היה יום שחור בשבילי... המים שפתחתי היום רותחים.. יאיי איזה כיף. כאב לי עודיותר... עד ששיניתי למים הקרים עברו 4 שניות של כאב רצח.(פלפל+מים חמים בעין שלי)..שווה לנסות אגב.. כשהמים הקרים הגיעו לעיניי.. ההרגשה הראשונה היתה.. אחחחחח...batter than sex.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תהיו לי בריאים כולכם
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() ואי חחח פעם שהייתי בכיתה ד' נסענו כל הכיתה לחווה חקלאית עכשיו נתנו לנו פילפלים חריפים שניקח הביתה ועכשיו כל הילדים חזרו אם פנים צורבות חחחחח ממש 90% מהכיתה בוכים חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() שפריץ לימון לעין יותר כואב :]
קרה לי שהייתי ילד אבל אני לא זוכר את זה D:
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בן 10 בערך דוד שלי היצור מהתחת הזה שהיה אז בן 50!!
לקח בקבוק בושם אמר עכשיו תיהיה מלך ופשוט שפך אותו על הראש שלי את הכל אחרי כמה שנייות היה כאלה צעקות בבית חשבתי אני מתעוור חצי שעה אולי שתפתי את העניים במים חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() חח אם כבר סיפורי שורף בעור\עיניים
חבר שלי האידיוט בא להשפריץ לי בושם על הצאוור בלי שראיתי באותו זמן הסתובבתי לכיוון שלו(הייתי עם הפנים למחשב) פתאום לתוךך העין הוא השפריץ לי את כל הבושם וזה שרףף לא פתחתי תעין אחחר כך יום וחצי חחחחחחחח ![]()
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() פעם שפשפתי עם סבון ונכנס קצת סבון לבפנים, זה היה כואב...
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם מזכירים לי, שבל"ג בעומר, אז שתינו ככה כל החברה.. חחח בקיצור, אחד שם היה מסומם, והשני ביקש ממנו שימזוג לו, עכשיו המסומם הזה, הלך מאחד לאחד, ושפך לתוך הכוס חח רק שחצי היה בחוץ.. בקיצור, אותו אחד ביקש ממנו שיבוא למזוג לו, הוא הסתכל כלפי מעלה, והמסומם הזה שפך לו 40% אלכוהול לתוך העיניים ישירות!! חחחחח הבן אדם התחיל להשתגע, לצעוק שהוא נעשה עיוור, והוא הרס לו את העיניים, וכולם נשפכו מצחוק חחחחחח ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |