|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גוף בן זונה...יש קצת עבודה עם איפור (יכול להיות גם פוטושופ- לא בדיוק פוטושופ תוכנות כאלה שמשתמשים בהם עורכי תמונות של דוגמנים ודוגמניות) אם נתעלם שנייה מכל מה שהוסיפו לו יש לו גוף בן של זונה וזה המטרה שלי... (שלא כל כך רחוקה ממני כרגע.. D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שום דבר אישי נגדך, פשוט קשה לי להאמין
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש עבודה, אבל הוא יגיע לזה, אני בטוח בכך... כמו שאני מכיר אותו ![]() חוץ מזה, אף פעם אל תשפוט בן אדם לפי תמונה, היא לא עושה חסד עם אף אחד כמעט!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך ישר אנשים מבלבים תשכל? איזה חומרים ואיזה נעליים, שמרו על תזונה תקראו תתחת במשך שנה-שנתיים, תעבדו לפי הספר, בלי שטיות מסביב ועם גנטיקה סבירה, אפשר אפילו להגיע ליותר מזה
תראו את hell הבן אדם פי 2 אם לא 3 במאסה שלו מהבחור פה, גם ראובן, פי 2 יותר גדול ממנו, לבן אדם סה''כ יש מאסה נחמדה עם חיטוב בן :):):):), זהו מה עשיתם אותו קאטלר?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חושב שכולם מתלהבים?!?! וכולם משתחצנים?!?!!? מה יש לך?!! אף אחד לא מתלהב!! אף אחד לא משתחצן!! תפסיק לחשוב שכולם חושבים שהם יותר טובים מכולם!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בחיים לא אמרתי שום דבר שאתה יכול להגיד שאני שחצן אז שקול מילים... אמרתי שזה המטרה שלי והיא לא רחוקה... כמה הוא שוקל יותר ממני 5-7 קילו?? יש לי עוד דרך לעבור אבל אני לא רחוק... יש פה עוד הרבה שלא רחוקים... אל תחשוב שכולם שחיפים אחי.. ושי תודה על התמיכה אח שלי... תאמין לי שמרגש לי את הזין אם אנשים מאמינים למה שאני אומר או לא.. |
|
![]() |
![]() |