|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא עשה לי קרע בשריר בבטן בשנה שעברה, אז אני לא מת עליו...
זה תרגיל יחסית מבודד ,כלומר מדובר בתנועה לא טיבעית כלכך ולכן הוא די מסוכן, החל מסכנה של פריקה בכתף (לפני כמה שנים הוא גם הוציא לי אותה לרגע מהמקום) , מתיחה של שריר הסרטוס ,לחץ על פרק כף היד ,מתיחה מוגזמת בבטן וזה עוד לא הכל. צריך להזהר גם מתרגילים עם מנוף ארוך, כי כל קילו שנעלה יוכפל באורך המנוף ואז קשה לעלות בהדרגה וקל להגזים. בקיצור ,זה לא תרגיל שאני כלכך אוהב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תרגיל לדעתי
לי מאוד קשה לגייס את הגב וכשאני עובד איתו אני מרגיש את הגב כמו מלך! קצת מסוכן, אז צריך להתקדם עם מהשקלים לאט ולעשות בהתחלה חזרות יותר גבוהות בעבר הוא היה ה תרגיל של כל הגולד אייג' סטרונגמן עם עובדים איתו בסגנון הbreathing squat כלומר 20 חזרות עם 10RM הוא כנראה מעוד יעיל להרחבת בית החזה אני עושה שני סטים שלו בשיטת העבודה הזאת, ואגב הוא ממש לא מבודד אולי הוא כאילו תנועה חד מפרקית אבל הוא מפעיל המון שרירים,
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שקורה למי שלא נזהר ועובד כבד על תרגילים עם מנוף גדול :O תעבוד בטווח ה10 ואתה תיהיה בסדר ותזהר מכשל בתרגיל הזה פשוט על תגיע לכשל, ואם אתה רואה שאתה לא הולך להצליח את החזרה פשוט תפיל את הדאמבל אחורה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה תתרגיל יום אחרי שעבדתי חזה זה יפריע למנוחה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() זה תרגיל טוב.אבל יש סכנה לפציעה במרפקים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אגב, בלי קשר, תמיד צריך שתיהיה לך בתוכנית חתירה, זה כמו לחיצת חזה ,תרגיל מאוד בסיסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |